SOCIALDEMOKRATIET ER DYBT AFHÆNGIG AF MUSLIMSKE VÆLGERE

MetteFrederiksen
Del artiklen her:

Over halvdelen af muslimske vælgere i Danmark stemmer på Socialdemokratiet. Er der tale om et afhængighedsforhold?

Folketingsvalget i 2011 var så tæt, at havde det ikke været for de muslimske vælgere, så var Helle Thorning-Schmidt ikke blevet statsminister. Kun 8.483 stemmer afgjorde valget, hvilket som bekendt faldt til fordel for rød blok. Der bor over 250.000 muslimer i Danmark, hvoraf stadigt flere er stemmeberettiget.

En måling året før, i 2010, viste, at såfremt kun vælgere med rødder i Pakistan, Tyrkiet, Somalia, Eksjugoslavien, Iran, Irak, Libanon eller Palæstina kunne stemme, ville Socialdemokratiet have 94 mandater i Folketinget. I 2009 viste en måling blandt muslimske vælgere, at 58,3 procent af dem ville stemme på Socialdemokratiet. Indvandring af personer med muslimsk baggrund er således i meget høj grad import af stemmer på Socialdemokratiet.

Læs også: CHOKERENDE VIDEO FRA AARHUS: INGEN DANSKERE TIL SOCIALDEMOKRATISK VÆLGERMØDE

(Foto: En NewSpeek-læser studsede over denne valgplakat)

Socialdemokratiet er dybt afhængig af muslimske vælgere, hvilket måske var årsagen til, at partiet nærmest gik enegang i sit forsvar for den udskældte § 140, der kriminaliserede afbrænding af Koranen. Det er måske også årsagen til, at så mange Socialdemokratisk ledede kommuner har givet tilladelse til opførelse af stormoskeer. Kigger man på antallet af socialdemokratiske kandidater til kommunalvalget med ikke-vestlig baggrund er der måske ligefrem grund til at tro, at partiet ikke kun af vælgerne, men også indefra, er stærkt påvirket af herboende personer med islamisk baggrund.

NewSpeek har kontaktet Socialdemokratiet for at få en liste over samtlige kommunalvalgskandidater. Formålet var at tælle antallet af arabisk klingende navne. Meldingen var desværre, at partiet ikke vil udlevere listen.

Har Socialdemokratiet en blind vinkel? Noget tyder på det: Forleden kunne NewSpeek afsløre, at Socialdemokratiet på Christiansborg har inviteret til “anti-radikaliseringshøring” i samarbejde med en kvindelig indvandrer, der nægter at tage afstand fra islams opfordringer til drab på vantro en mandlig indvandrer, der sympatiserer med terror-organisationen Al-Nusra.

Læs også: LOYAL TO FAMILIA: MORDERISK SØN AF SOCIALDEMOKRATISK POLITIKER SAT FRI I DANMARK TIL AT LEDE FARLIG BANDE

Er man bekymret for, at ens kommune skal føre en politik, der vil tiltrække flere flygtninge og indvandrere til området, skal man nok stemme på et andet parti.

Video: NewSpeek har tidligere afsløret en video fra Socialdemokraternes vælgermøde i Brabrand, hvor man fejrede optakten til kommunalvalget d. 21. november. Videoen viste, at der ikke var nogen danske deltagere ved det ret eksotiske valgmøde (kopi her):

Læs også: ANTI-RADIKALISERINGSFORENING NÆGTER AT TAGE AFSTAND TIL DRAB PÅ VANTRO

Del artiklen her: