UDLÆNDINGEPOLITIK:  ER SOCIALDEMOKRATIET TROVÆRDIGT?

MetteFrederiksen
Del artiklen her:

Socialdemokratiet er dybt afhængigt af muslimske vælgere og vil ikke lave udlændingepolitik udenom den konventionsloyale Løkke.

Kommentar af Nicolai Sennels

Socialdemokratiets retorik har taget en højredrejning under Mette Frederiksen (S), der i disse måneder og år tager livtag med partiets magtfulde borgmestre og risikerer tab af kernevælgere i slaget om partiets udlændingepolitik. Men er Socialdemokratiets nye linje troværdig, når det kommer til stykket?

Faktum er, at partiet er dybt afhængigt af muslimske stemmer. Folketingsvalget i 2011 var så tæt, at havde det ikke været for de muslimske vælgere, så var Helle Thorning-Schmidt ikke blevet statsminister. Kun 8.483 stemmer afgjorde valget, hvilket som bekendt faldt til fordel for rød blok. Der bor over 250.000 muslimer i Danmark, hvoraf stadigt flere er stemmeberettiget.

En måling året før, i 2010, viste, at såfremt kun vælgere med rødder i Pakistan, Tyrkiet, Somalia, Eksjugoslavien, Iran, Irak, Libanon eller Palæstina kunne stemme, ville Socialdemokratiet alene have 94 mandater i Folketinget. I 2009 viste en måling blandt muslimske vælgere, at 58,3 procent af dem ville stemme på Socialdemokratiet.

Vælgerne fik dette bekræftet under kommunalvalget i 2017, hvor Socialdemokratiet var det parti, der suverænt havde flest ikke-vestlige kandidater – mange af dem tildækket med slør eller langt skæg.

Det er således svært at forestille sig et Socialdemokrati, der tager et opgør med problemets virkelige kerne: Islam. Vi har da heller ikke hørt nogen udmeldinger om hverken stormoskeer, Koranen eller sharia fra Mette Frederiksen.

Senest har partiet så meldt ud, at det ikke vil lave udlændingepolitik uden om Venstre. Og her er et andet faktum: Dem der vil binde deres udlændingepolitik op på kvarteten Løkke, Pind og Jensen x 2 vil ikke løse problemer. De vil have konventioner, tvungne migrantkvoter, og hellere brække en arm på langs end at komme i konflikt med styret i Bruxelles.

Når Mette Frederiksen bedyrer, at hun ikke vil danse med Dansk Folkeparti, hvis ikke også globalisterne i Danmarks liberale parti må være med, sikrer hun sig imod at skulle fremstå ansvarsløs: Når Kristian Thulesen-Dahl fremfører fornuftige forslag vil fru Frederiksen kunne undskylde sin manglende opbakning med, at Venstre ikke vil være med.

Nej, Socialdemokraterne er ikke troværdige, når det gælder udlændingepolitiken. Men det var da forsøget værd af DF i en tid, hvor man ikke kan fortænke folk i at håbe på mirakler.

Video: Ved Socialdemokraternes vælgermøde i Brabrand som optakt til kommunalvalget d. 21. november var der eksotiske rytmer og islamiske slør – men ingen danskere i syne (kopi her):

Læs også:

VENSTRE LYDER SOM RADIKALE CAFFE LATTE-SLUPRENDE DRØMMERE

SOCIALDEMOKRATIET ER DYBT AFHÆNGIG AF MUSLIMSKE VÆLGERE

HVOR ER DET DOG FEDT

SOCIALDEMOKRATIET INVITEREDE AL-QAEDA-SYMPATISØR TIL AT TALE OM “ANTI-RADIKALISERING”

INTEGRATION: LØKKE OG FREDERIKSEN HAR STADIG IKKE FATTET DET

Del artiklen her: