SÆT DET PÅ FINANSLOVEN: MOSKEER BØR UNDERSØGES

NicolaiSennels
Del artiklen her:

Der er alt for mange eksempler på, at moskeer undertrykker troendes menneskerettigheder og radikaliserer muslimer i Danmark, mener Nicolai Sennels.

Kommentar af Nicolai Sennels

Da TV 2 i sin tid viste dokumentaren Moskeerne bag sløret, var der ikke en eneste af de otte tilfældigt udvalgte moskeer i undersøgelsen, som tog afstand fra de brutale islamiske love, sharia. I en anden undersøgelse, udført af TV 2, ville kun to ud af 14 moskeer tage afstand fra den brutale terrororganistation Islamisk Stat.

Der eksisterer i dag omkring 200 moskeer i Danmark, og som det fremgår af TV 2 undersøgelser, så er der god grund til at frygte for, at langt de fleste er radikale.

Blandt dem er de indtil videre 30 moskeer styret af den tyrkiske stat. Tyrkiets Direktorat for Religiøse Affærer, Diyanet, opererer i Danmark under navnet Dansk Tyrkisk Islamisk Stiftelse. Diyanet uddanner titusinder af imamer i Tyrkiet, som efterfølgende sendes ud i verden for at prædike i tyrkiske moskeer verden over. Her udbreder de såkaldt hanafi-islam, en sunni-muslimsk retning, der bygger på de absolut mest radikale skrifter indenfor Muhammeds lære.

Hanafi-islam bygger særligt på to bestemte hadither (samling af beskrivelser af Muhammeds sædvaner), Sahih Bukhari og Sahih Muslim. Begge hadither prædiker pisk, stening og hellig krig (jihad).

Diyanets 900 moskeer i Tyskland, hvor de opererer under navnet DITIB, har netop fået frataget deres statsstøtte, fordi de prædiker had imod anderledes troende og spionerer imod tyske kritikere af Tyrkiets præsident Recep Erdogan. Også i Danmark spionerer de tyrkiske moskeer imod mennesker, som de mistænker for at være kritisk indstillet over for Erdogan-styret.

Kirkeministeriet har blåstemplet samtlige af Diyanets 30 moskeer i Danmark som anerkendte trossamfund. Med denne anerkendelse følger en række skattemæssige fordele, retten til at vie og begrave folk – og selvfølgelig den danske stats anerkendelse.

På listen over kirkeministeriets anerkendte trossamfund finder vi også andre radikale moskeer som Dansk Islamisk Trossamfund og deres fem moskeer og Dansk Islamisk Center, hvor steningsimamerne Abdul Wahid Pedersen og Fatih Alev huserer.

For at sige det på godt gammeldags dansk: Det er for galt!

Lad os straks få finkæmmet listen over anerkendte trossamfund og de mennesker, der står bag. Vi kan ikke anerkende moskeer, hvis imamer presser kvinder til at forblive sammen med deres voldelige ægtemænd – som vi så i Moskeerne bag sløret. Vi kan ikke som samfund give vores blå stempel til moskeer, der nægter at tage afstand fra terrorisme og som prædiker pisk og stening.

Det er på tide, at danskerne siger fra over for de uhyrligheder, politikerne blåstempler i vores dejlige lands navn! Finanslovsforhandlingerne bør være en kærkommen mulighed for at sætte penge af til at genevaluere moskeerne på kirkeministeriets liste.

Læs også:

SOCIALDEMOKRATERNE ER DANMARKSMESTRE I ERDOGAN-MOSKEER

STORBRITANNIEN: SOCIALDEMOKRATIETS LEDER STØTTER TERRORISME

UDLÆNDINGEPOLITIK:  ER SOCIALDEMOKRATIET TROVÆRDIGT?

SOCIALDEMOKRATIET INVITEREDE AL-QAEDA-SYMPATISØR TIL AT TALE OM “ANTI-RADIKALISERING”

CHOKERENDE VIDEO FRA AARHUS: INGEN DANSKERE TIL SOCIALDEMOKRATISK VÆLGERMØDE

SOCIALDEMOKRATIET ER DYBT AFHÆNGIG AF MUSLIMSKE VÆLGERE

Del artiklen her: