“INDVANDRING ER ALLE PROBLEMERS MODER”

(Foto: Tysklands kansler Angela Merkel og indenrigsminister Horst Seehofer)
Del artiklen her:

Indvandring er årsagen til en lang række andre problemer, mener Tysklands indenrigsminister.

Tysklands indenrigsminister Horst Seehofer (CSU) peger nu på indvandring som årsagen til en lang række samfundsproblemer, herunder vold. Seehofer, der sympatiserer med de frustrerede borgere i den tyske by Chemnitz, der de seneste uger har demonstreret imod den stadigt farligere indvandrerkriminalitet siger, at indvandring er alle problemers moder. Den konservative politiker prikker således yderligere til den skrøbelige regering under Angela Merkel (CDU). Merkel har de senere år inviteret over halvanden million migranter til Tyskland, hvorfra titusinder er fortsat til Danmark.

I Danmark vurderes det, at ikke-vestlige indvandrere koster skatteyderne 36 mia. kr. årligt. Dette svarer til hundrede millioner kr. dagligt. Hundrede millioner… Dertil kommer stigende kriminalitet og terror, faldende huspriser og stigende forsikringspræmier i områder med mange indvandrere, psykiatri og retsvæsen, specialundervisning og sundhed og regeringens milliarddyre ghettoplan, der bl.a. indebærer spritnye boliger til tusinder af indvandrere i håbet om, at nye mursten vil forbedre integrationen.

Kan man forestille sig, at danskere i fremtiden kan tjene penge på at hjælpe de tyske myndigheder med at håndtere de problemer, som ikke-vestlig indvandring afstedkommer? Ja.

Video: Borger i Chemnitz fortæller om problemerne (engelske undertekster):

Læs også:

FLYGTNINGE: TYSKLAND INDFØRER STRAKS-AFVISNING VED GRÆNSEN

KLART FLERTAL AF TYSKERE: ISLAM HØRER IKKE HJEMME I TYSKLAND

TYSKLANDS REGERING SAMMENLIGNER LØKKES REGERING MED NAZISTER

TERRORFAREN FRA VENSTRE: TYSKLAND ØNSKER EUROPÆISK REGISTER OVER AUTONOME

I TYSKLANDS 5. STØRSTE BY ER TYSKERE NU I MINDRETAL

Del artiklen her: