REGERINGEN VIL TVANGSLUKKE FORENINGEN LOYAL TO FAMILIA. HVAD MED DEN VOLDELIGE ANTIFASCISTISK AKTION?

Del artiklen her:

Den stadig stigende vold fra indvandrede bander presser regeringen, som vil undersøge muligheden for at kategorisere Loyal To Familia som forening, og dermed tvangslukke. Fin idé, men hvad med de andre voldelige foreninger?

Ultravoldelige indvandrerbander har skabt, hvad Socialdemokratiets retsordfører Trine Bramsen kalder for en ”katastrofesituation”. Politiet advarer ligefrem folk mod at gå udenfor deres egen hoveddør, en situation Danmark ifølge Venstres retsordfører Preben Bang Henriksen ikke har været i siden 2. Verdenskrig.

Retsfølelsen og retsstaten har i årevis været dalende i takt med, at stadigt flere oplever, at politiet ganske enkelt ikke kommer, når man ringer til dem – heller ikke i situationer, hvor folk ser deres børn blive gennembanket af indvandrere på åben gade. At flytte flere betjente til hovedstaden vil derfor svare til at fjerne forbindingen fra et stærkt blødende sår på den ene arm til et stærkt blødende sår på den anden arm. Faktum er, at der ganske enkelt ikke er nok betjente til at håndtere den historisk farlige situation, danskerne befinder sig i. På sigt kan det blive en overlevelseskamp for det danske samfund som sådan.

Læs også: EUROPOL: HVEM ER MEST VOLDELIGE -VENSTRERADIKALE ELLER HØJRERADIKALE?

Overborgmester Frank Jensen vil bekæmpe banderne med flere pædagoger. Som om det ikke var forsøgt – og åbenlyst mislykkedes – i årtier. Regeringen vil betale politiet for at øge indsatsen med at opsøge potentielle bandemedlemmer og forsøge at tale dem fra det. Altså flere pædagoger og mere “dialog”.

Et mere interessant forslag er justitsminister Søren Pape Poulsen’s (K) bebudning om, at han vil forsøge at forbyde indvandrerbanden Loyal To Familia. For at kunne dette, er man nødt til at kunne bevise, at banden rent faktisk er en form for forening, og at den virker ved vold. Grundlovens § 78 stk. 2 lyder nemlig:

“Foreninger, der virker eller søger at opnå deres mål ved vold, anstiftelse af vold eller lignende strafbar påvirkning af anderledes tænkende, bliver at opløse ved dom.”

Indvandrerbander organiserer sig jo ikke som forening i normal forstand. Derfor kræver det god efterforskning at kunne bevise, at de alligevel organiserer sig som foreninger. Det er dette vanskelige stykke arbejde, justitsministeren vil bede politiet foretage.

Læs også: NU IGEN: VENSTREORIENTERET KØLLEVOLD FRA KOMMUNALT HUS

Men hvorfor standse ved indvandrerbanderne? Hvorfor ikke også efterforske, hvorvidt militante venstreradikale organisationer som Antifascistisk Aktion, Ungdomshuset og nogle af deres utallige underafdelinger, rent faktisk er foreninger? Personkredsen omkring disse organisationer har i årevis planlagt og gennemført ganske voldsomme aktioner rettet imod både politiske modstandere og det danske samfund. Folk er blevet tæsket og stenet, de har begået hærværk for millioner af kroner og har raseret hele bydele.

Det er ikke kun islamister og bander, der truer det danske samfund. Voldelige venstreradikale arbejder aktivt, også gennem vold og terror, på at undergrave vores samfund, som de ser som kapitalistisk ondskab.

Især den radikale venstrefløjs enorme ødelæggelser under G20-topmødet i Hamburg tidligere i år, har givet ny indsigt i bevægelsens parathed og kapacitet til vold og terrorisme. Den tyske kriminalkommisær Sebastian Fiedler er efter angrebene på G20-topmødet og på de tyske myndigheder vred over politikernes ligegyldighed over for venstreorienterede voldsmænd:

“Vi må se sandheden i øjnene. I årtier har politiske kræfter undladt at tage truslen fra venstreorienterede grupper alvorligt.”

Martin Schulz, tidligere formand for Europa-Parlamentet og nuværende leder af det tyske socialdemokratiske parti SPD, udtalte, at de autonomes optøjer “havde karakter af terrorisme.” Den amerikanske stat New Jersey kategoriserer allerede nu Antifascistisk Aktion, de autonomes internationale paraply-organisation, som en terrororganisation. En sikkerhedsrapport fra Tyskland advarer om, at radikale venstreorienterede nu er parate til at dræbe.

Hvis politiet kan bevise, at de i høj grad ustrukturede indvandrerbander er foreninger, bør det være en smal sag at bevise, at de langt mere velorganiserede venstreradikale grupperinger også er. Også disse bør forbydes.

Del artiklen her: