MERKEL: INGEN ØVRE GRÆNSE FOR, HVOR MANGE FLYGTNINGE EUROPA SKAL TAGE

Del artiklen her:

Står det til Europa’s mægtigste leder, så skal der ikke være nogen ende på flygtningestrømmen til EU. Danmark’s Venstre-ledede regeringen ser ud til at følge trop.

Straks efter, at Lars Løkke Rasmussen (V) i 2015 blev genvalgt som statsminister på løftet om at “straksbremse” tilstrømningen af flygtninge og migranter, erklærede han, at “Merkel og jeg ser ens på flygtningespørgsmålet”. Siden da er antallet af migranter, flygtninge og bandemedlemmer fra især islamistiske miljøer strømmet ind gennem de åbne grænser.

Kort før valget i Tyskland, der løber af stablen d. 24. september i år, har kansler Angela Merkel nu erklæret, at “Hvad angår en øvre grænse [for antallet af flygtninge og migranter], er min holdning klar: Jeg vil  ikke acceptere en sådan grænse.” Merkel vil istedet forsøge at stoppe selve årsagen til, at der er flygtninge. Den tyske kansler håber tilsyneladende på, at hun kan fjerne problemer som islamisme, overbefolkning og fattigdom, inden Tyskland helt løbes over ende.

Læs også: KANNIBALISME, DØDSVOLDTÆGTER OG FOLKEMORD: HER ER TERRORISTERNE, SOM LARS LØKKE VIL HAVE TIL DANMARK

Alt tyder på, at også den danske Venstre-ledede regering har tænkt sig at lade strømmen fortsætte. FNs dybt forældede flygtningekonvention og EUs regulativer er stadig religion for den globalistiske regering uanset hvor mange kvinder, der bliver voldtaget, uanset hvor mange, der bliver skudt og uanset hvor alvorlig terrortruslen bliver. Ligesom Abraham var parat til at dræbe sin søn Isak, fordi Gud sagde det, er Løkke klar til at ødelægge Danmark, fordi FN, EU og fru Merkel siger det.

Desværre er der den afgørende forskel, at de jordiske magthavere ikke trækker deres krav tilbage.

Læs også: ER DANMARK STADIG DANMARK? TERROR-AFSPÆRRINGER, LOVLØSE OMRÅDER OG TUNGT BEVÆBNET POLITI

Del artiklen her: