MINISTERIUM: DEN RADIKALE VENSTREFLØJ ER PARAT TIL AT DRÆBE

Del artiklen her:

(Foto: Demonstrant fra foreningen Antifascistisk Aktion, som også er meget stærk i Danmark)

Den militante venstrefløj, der også er stærk i Danmark, vil ikke stå tilbage for at slå ihjel, advarer ministerium.

Den radikale venstrefløjs enorme ødelæggelser under G20-topmødet i Hamburg, har givet ny indsigt i bevægelsens parathed og kapacitet til vold og terrorisme.

Den tyske kriminalkommisær Sebastian Fiedler er efter angrebene på G20-topmødet og på de tyske myndigheder vred over politikernes ligegyldighed over for venstreorienterede voldsmænd:

“Vi må se sandheden i øjnene. I årtier har politiske kræfter undladt at tage truslen fra venstreorienterede grupper alvorligt.”

Læs også: TERRORFAREN FRA VENSTRE: TYSKLAND ØNSKER EUROPÆISK REGISTER OVER AUTONOME

Martin Schulz, tidligere formand for Europa-Parlamentet og nuværende leder af det tyske socialdemokratiske parti SPD, udtalte, at de autonomes optøjer “havde karakter af terrorisme.” Den amerikanske stat New Jersey kategoriserer allerede nu Antifa, de autonomes paraply-forening, som en terrororganisation.

Bevægelsens hovedorganisation, Antifascistisk Aktion (Antifa), er også meget aktiv i Danmark, hvor foreningen – og dens mange grene – i mange år jævnligt har smadret hele bydele særligt i København. NewSpeek har tidligere dokumenteret køllevold og meget dyrt hærværk begået af personkredsen omkring de venstreorienterede foreninger, der holder til i det skatteyderbetalte Folkets Hus og Ungdomshuset.

Læs også: AFSLØRENDE DOKUMENTER: FOLKETS HUS ER I MILITANTE EKSTREMISTERS HÆNDER

Berlins lokale indenrigsministerium advarer nu i en sikkerhedsrapport om, at den samfundsomstyrtende bevægelse er parat til at myrde politibetjente og dem, de udnævner som politiske modstandere:

“2016 var kendetegnet ved en stigning i venstreorienteret vold, som ikke kun førte til en enorm mængde kriminalitet, men også en yderligere radikalisering, herunder opfordringer til at dræbe politibetjente og politikere. Grænsen for fysiske angreb er sænket, og den radikale venstrefløj er nu dér, hvor snigmord på politiske modstandere ikke længere er urealistisk.”

Del artiklen her: