NEWSPEEK MENER: PEBERSPRAY SKAL VÆRE LOVLIGT!

Del artiklen her:

Vold og voldtægter er eksploderet, siden Lars Løkke Rasmussens Venstre-regering tog over i 2015 og straksåbnede grænserne for ikke-vestlige migranter. Det mindste man kan gøre er at tillade folk at kunne forsvare sig.

NewSpeek kunne fornylig dokumentere, hvordan voldsforbrydelser er eksploderet siden Lars Løkke Rasmussens Venstre-regering overtog magten i 2015. Antallet af voldtægter er steget med hele 124 procent, og der er ingen tegn på bedring, tværtimod: Vinklen på Danmarks Statistiks kurver over kriminalitet er stejlt opadgående, og sådan vil det fortsætte, så længe antallet af personer med muslimsk baggrund stiger. Det er nemlig først og fremmest denne gruppe, der ifølge statistikkerne fylder i landets retssale og fængsler på trods af høje mørketal, og at et hårdt trængt politi langt fra fanger alle forbryderne.

Fjenden er i landet. Politiet kan ikke være overalt. Danskerne må bevæbne sig selv.

Men det må de desværre ikke, heller ikke på trods af, at myndighederne hverken har ressourcer eller vilje til at beskytte os.

Læs også: EU-LAND GIVER BORGERE LOV AT BÆRE VÅBEN

To episoder fra oktober sidste år beskriver, hvor lav danskernes sikkerhed er. En fortvivlet mor beskrev i Berlingske, hvordan hendes søn var blevet gennemtæsket af maskerede indvandrere på åben gade. Stadig, mens forbrydelsen stod på, ringede moderen, som fulgte den uhyggelige scene fra sit vindue, til politiet. Men ordensmagten havde ikke tid. Indvandrene bankede drengen, fordi de troede, han var fra USA.

I den anden episode beskriver en far til en uskyldig søn, der blev overfaldet af en bande på fire om, hvordan sønnen blev tæsket med spark og knytnæveslag. Da banden næste dag stod og ventede ved skolen for at gentage deres ugerning, havde politiet heller ikke denne gang overskud eller vilje til at hjælpe.

Den afmagt, sorg og vrede, der må fylde forældre, som mærker regeringens udlændingepolitik på deres børns krop, er formentligt overvældende. Der er mange pårørende ved hver eneste voldtægt, overfald og røveri, som berøres dybt. Det er ikke svært at forestille sig, at der vil være danskere, som føler behov for at bryde loven ved at bevæbne sig selv med peberspray eller endnu kraftigere midler til selvforsvar.

Læs også: LIBERALISERING AF VÅBENLOVEN: ITALIENERE FÅR LOV AT SKYDE SEKSUALFORBRYDERE

Tusinder af voldtægter… Politiet kommer ikke, når folks børn tæskes og dertil de mange voldsomme hjemmerøverier, hvor folk bankes til lirekassemænd for lidt kontanter.

Hvis Løkke-regeringen lovliggør peberspray, vil det være en offentlig indrømmelse af, at den har svigtet danskernes sikkerhed. Den slags ærlighed ser vi sådan cirka ligeså ofte som nordlys: Nærmest aldrig.

Derfor kommer vi nok heller ikke til at se peberspray i lovlydige borgeres lommer og hjem på denne side af folketingsvalget. Men vi kan håbe på, at folks chance for at kunne forsvare sig selv med passende midler på gaden og i eget hjem, bliver et tema i den kommende valgkamp.

Retten til sikkerhed er trods alt en menneskeret ifølge FNs Menneskerettighedserklæring artikel 3:

“Alle har ret til liv, frihed og personlig sikkerhed.”

Del artiklen her: