EUROPOL: HVEM ER MEST VOLDELIGE – VENSTRERADIKALE ELLER HØJRERADIKALE?

Del artiklen her:

(Foto: Amerikansk politi gør klar til endnu en venstreradikal demonstration)

I 2016 stod venstreradikale bag 27 angreb klassificeret som terror. Det er langt, langt flere end højreradikale.

Europols rapport Terrorism Situation And Trend 2017 giver et overblik over, hvor meget terror, der begås i Europa, og hvem der står bag.

Ifølge rapporten stod venstreradikale bag 27 terrorangreb i 2016, et tal der i de senere år har været stigende. Højreradikale stod kun bag et enkelt angreb. Den seneste Europol-rapport viser altså, groft sagt, at venstreradikale er 27 gange så voldelige som højreradikale.

Læs også: MINISTERIUM: DEN RADIKALE VENSTREFLØJ ER PARAT TIL AT DRÆBE

De jævnlige venstreradikale optøjer i Danmark med afbrændinger, eksplosioner og omfattende hærværk mod folks små butikker i især København vidner da også om et stort voldspotentiale i det venstreradikale miljø. Under de venstreradikales omfattende ødelæggelser under G20-topmødet i Hamburg tidligere på måneden blev der smadret for millioner, og næsten 500 politibetjente blev såret. Formanden for socialdemokraterne Martin Schulz talte ligefrem om terrorisme. Omvendt eksisterer højreradikal vold stort set kun i mediernes fantasiverden.

Også i USA har man øje på de venstreradikales politiske vold. Staten New Jersey kategoriserer de venstreradikales centrale organisation, Antifascistisk Aktion (Antifa), som en terrororganisation. For nyligt blev en Antifa-tilhænger anholdt for at dolke en politihest med et slags søm-spyd.

Læs også: RAM VOLDELIGE VENSTRERADIKALE MED BANDEPAKKEN

Alligevel vælger mange politikere, også i Danmark, at støtte de voldelige venstreradikale foreninger med skatteydernes penge til blandt andet mødesteder, hvor de voldsomme militante aktioner planlægges.

Video: Venstreradikale brændte massevis af biler af under G20-topmødet i Hamburg. Store sorte røgskyer dækkede dele af byen:

Del artiklen her: