DF: HVIS REGERINGEN KAN FORBYDE LOYAL TO FAMILIA, KAN DEN OGSÅ FORBYDE VOLDELIGE VENSTRERADIKALE GRUPPER

(Foto: Dansk Folkepartis udlændingeordfører Martin Henriksen)
Del artiklen her:

Hvis regeringen vil afsætte ressourcer til at undersøge, hvorvidt Loyal To Familia skal forbydes, bør man også kigge på andre samfundsfjender, mener Dansk Folkeparti.

Både Løkke-regeringen og den afgåede Thorning-regering har udvist katastrofal mangel på forudseenhed, når det gælder voldspotentialet i de muslimske parallelsamfund. Mens hårdtarbejdende danskere dagligt er gået på arbejde og har betalt skat, har utaknemmelige indvandrere opdraget en generation af kriminelle og radikale islamister.

Står det til VLAK-regeringen, skal indvandringen fra islamistiske lande fortsætte i det uendelige. Derfor vil det være skruen uden ende, når man skal forsøge at imødegå de mange trusler mod samfundet, dette vil afstedkomme. Istedet for at indføre det ene forbud efter det andet, kunne man også bare stoppe tilstrømningen og udvise de problematiske elementer. Der skal dog nok flere lig på bordet, førend et flertal i folketinget vil sætte danskernes sikkerhed over FNs forældede konventioner og bureaukratiske fatwaer fra elfenbenstårnet i Bruxelles.

Læs også: IRANSK FLYGTNING ADVARER: “DET STARTER ALTID MED SAMARBEJDE MELLEM VENSTREFLØJEN OG ISLAMISTERNE”

Det seneste forslag fra regeringen er, at justitsministeriet og politiet skal afsætte ressourcer til at undersøge, hvorvidt indvandrerbanden Loyal To Familia kan karakteriseres som forening i juridisk forstand, og hvorvidt denne forening kan forbydes efter Grundlovens § 78 stk. 2:

“Foreninger, der virker eller søger at opnå deres mål ved vold, anstiftelse af vold eller lignende strafbar påvirkning af anderledes tænkene, bliver at opløse ved dom.”

Det vil formentligt kræve grundig efterforskning af både politi og PET, og derefter lange eftermiddage for justitsministeriets embedsmænd at kunne bevise, at bander som LTF juridisk set er en forening. Derefter kommer det besværlige arbejde med at finde ud af, at det er foreningen, der står bag kriminalitet, og at det ikke blot er medlemmerne, som “tilfældigvis” er kriminelle i deres fritid, uden for foreningens regi.

Ifølge Dansk Folkeparti’s udlændingeordfører Martin Henriksen er der ingen grund til at vente med det formentligt tidskrævende efterforskningsarbejde:

“Det er naturligvis bedre end ingenting, at justitsministeren vil undersøge om LTF kan forbydes. Vi mener dog, at der skal skrides til handling med det samme. Grundloven giver mulighed for, at regeringen kan forbyde en forening, og først herefter skal det prøves ved domstolene,” siger Martin Henriksen til NewSpeek.

Han undrer sig over, at regeringen vil undersøge, hvorvidt man kan forbyde voldelige indvandrerbander, men ikke interesserer sig for de voldelige radikale venstrefløjsgrupper. Radikale grupperinger på venstrefløjen har i årtier angrebet politiske modstanderen med bl.a. stenkast, trusler og terrorisering af deres møder. Grupperingerne har raseret hele bydele, smadret butikker og brugt brandbomber og andre ulovlige våben mod politiet.

Læs også: MINISTERIUM: DEN RADIKALE VENSTREFLØJ ER PARAT TIL AT DRÆBE

“DF har tidligere både skriftligt og i Folketingssalen rejst ønsket om at forbyde ekstreme grupper på venstrefløjen. Der har desværre ikke været opbakning fra andre partier, hvilket er helt uforståeligt, når man ser på den vold, som udspringer fra visse grupper på venstrefløjen. De andre partiers modstand er svær at forstå, men en ting er sikkert, og det er, at de gemmer sig bag juristerne i ministerierne, hvilket er meget beklageligt,” siger Martin Henriksen.

Helt centralt i det venstreradikale miljø befinder sig foreningen Antifascistisk Aktion, Redox og Sort Blok. Antifascistisk Aktion, blandt kendere også blot kaldet Antifa, fungerer som samlende organ. Redox er bevægelsens selvbestaltede efterretningsvæsen, og Sort Blok er tæskehold. Dertil kommer en underskov af selverklærede, antiracistiske, feministiske, socialistiske, kommunistiske og globalistiske grupper. Mange af disse har i årevis haft held med at suge penge fra kommunerne under påskud om, at de arbejder for “sammenhold”, “imod ekstremisme” osv. De venstreradikale grupperinger er langt mere organiserede og strukturerede end indvandrerbanderne. Hvis politiet og PET kan bevise, at LFT er en forening, bør det derfor være en smal sag at bevise, hvordan personkredsen bag de forskellige venstreradikale bevægelser og arrangementer reelt organiserer sig som foreninger, og at en del af disse foreningers aktivitet indebærer opfordringer til og facilitering af vold.

Martin Henriksen er ikke i tvivl om, at de venstreradikale grupperinger bør forbydes:

“Disse venstreorienterede grupper virker åbenlyst ved vold og burde derfor forbydes, hvilket vi bl.a. har set i forbindelse med For Friheds demonstrationer. At det ikke er sket skyldes manglende politisk vilje og mod fra skiftende regeringer og flertal i Folketinget.”

Med andre ord mener Dansk Folkeparti, at hvis regeringen siger “A” ved at undersøge, hvorvidt LTF er en forening og kan forbydes, må de også sige “B” og undersøge de venstreradikale grupperinger. Det samme gælder de radikale islamister i Hizb ut-Tahrir:

“Det er det samme, der gør sig gældende i forhold til Hizb ut-Tahrir og LTF. Hvis det lykkedes at få forbudt LTF, så vil vi gøre forsøget i forhold til bl.a. Hizb ut Tahrir og grupperinger på den ekstreme venstrefløj,” siger Martin Henriksen.

Læs også: BREAKING: STOCKHOLM-JIHADIST VAR TILHÆNGER AF HIZB UT-TAHRIR, SOM OGSÅ FINDES I DANMARK

Del artiklen her: