RAMADANEN 2017 ER SLUT. RESULTAT: 174 JIHADANGREB, 1595 DRÆBTE

A Palestinian militant stands guard during an anti-Israeli rally organized by Islamic Jihad movement in Rafah in the southern Gaza Strip October 24, 2013. REUTERS/Suhaib Salem (GAZA - Tags: POLITICS CIVIL UNREST) - RTX14MO0
Del artiklen her:

Muslimer forventes at følge deres religion særligt strengt under ramadanen. Dette resulterer typisk i, at der traditionelt er særligt mange terrorangreb under den islamiske fastemåned.

Dokumentationsprojektet TheReligionOfPeace.com har dokumenteret og optalt islamiske terrorangreb siden 11. september 2001, hvor troende muslimer fløj to passagerfly ind i World Trade Center i New York.

Siden denne skæbnesvangre dag har muslimer, som tager Koranen bogstaveligt, begået 31.084 dødelige jihadangreb med et utal af dræbte til følge.

Den hårdtarbejdende mand bag TheReligionOfPeace, Glen Roberts, sammenregner også antallet af angreb og dræbte under hver ramadan. I 2016 blev der udført 238 angreb i Allahs navn med i alt 1850 dræbte. I 2017 blev der “kun” udført 174 jihadangreb med i alt 1595 dræbte.

Tidligere præsidenter, herunder Barak Hussien Obama, der selv er muslimsk født, havde for tradition at afholde en såkaldt iftar-middag (markering af ramadanens afslutning) i Det Hvide Hus. En begivenhed, der krævede måneder med planlægning, alt sammen betalt af skatteyderne. I forbindelse en sådan iftar-middag løj Obama, da han sagde, at “muslimske amerikanere har været del af vores historie siden landets grundlæggelse.”

USAs første møde med islam skete i forbindelse med muslimske pirater ud for Nordafrikas kyst i 1800-tallet. Nøjagtigt som i dag plyndrede muslimske pirater handelsskibe og forlangte løsesum for den tilfangetagne besætning. Amerikanerne har døbt denne efterfølgende konflikt The First Barbary War. Det er ingen tilfældighed, at det sorte piratflag med dødningehovedet minder om de typiske sorte jihadflag med hvide symboler og skrift. Piratflaget var oprindeligt et jihadflag tilhørende islamiske jihadister. Historikeren Giles Milton skriver: “Deres flag viste et menneskekranie på en mørkegrøn baggrund – det ildevarslende symbol på en ny forfærdelig fjende. Det var den tredje uge i juli 1625, og England var under angreb fra islamiske barbarer.”

Præsident Donald J. Trump har dog valgt at bryde traditionen med iftar-middage i Det Hvide Hus. Rygtet siger, at han spillede golf i stedet.

Del artiklen her: