RAMADAN, TID TIL FASTE, REFLEKSION – OG TERROR OG PÆDOFILI

Del artiklen her:

(Foto: Muslimsk familie holder iftar, et slagsmadgilde, som holdes 30 aftener i træk under Ramadanen)

Ramadanen er meget andet end faste.

Ramadanen kaldes populært for muslimernes “fastemåned”, fordi troende muslimer her faster de timer solen er oppe. Men om aftenen kaster mange troende sig ud i veritable ædegilder. Derfor er internettet fuld af gode råd om, hvordan man undgår at tage for meget på under ramadanen og hospitaler forbereder sig i disse dage mange steder i den muslimske verden på at skulle modtage patienter, som er blevet syge af at spise for meget.

Andre bivirkninger ved ramadanen som følge af den ekstreme faste og spisning er dehydrering, hovedpine, søvnforstyrrelser og dårlig ånde. Derudover stiger kriminalitet mange steder, mens mange mulismer også føler sig mere vrede i denne for dem hellige måned.

Terror og pædofili

(Thereligionofpeace.com sammenregner hvert år antallet af terrorangreb begået af følgere af henholdsvis islam og af andre religioner)

Ramadanen er den måned på året, hvor muslimer traditionelt prøver at følge deres religion med særlig nidkærhed. Dette indebærer for en del bogstavtro læsere af Koranen også et øget fokus på deres hellige bogs mange opfordringer til jihad, hellig krig mod vantro med det formål at udbrede deres profets lære.

Dokumentationsprojektet TheReligionOfPeace.com, der siden 2001 har talt og dokumenteret samtlige jihadangreb verden over, holder regnskab under overskriften “Ramadan Bombathon”.

Også i år man man følge den daglige sammentælling af blodige angreb på hjemmesiden.

Mange muslimske familier vælger også ramadanen som den tid på året, hvor der betales zakat, en slags islamisk skat som går til religiøse formål. Også penge fra halalcertifikater til bl.a. danske slagterier går til zakat. 1/8 af zakat skal ifølge islamisk lov, sharia, gå til løn og udstyr til de muslimer der fører jihad (hellig krig med det formål at udbrede islam med bl.a. vold).

Udover den typiske stigning i terrorangreb sker der også en øget smugling af børneslaver i Saudiarabien. Ramadanen er ligesom julen en højtid hvor pengene sider mere løst. Derfor sendes mange børn til det olierige kongerige for at arbejde som tiggere og i sexindustrien i det olierige land i de uger hvor hundredtusinder af muslimer flokkes hvert år på den såkaldt Hajj, hvor man går rundt om en hellig sten.

Teamet bag TheReligionOfPeace.com har siden terrorangrebet mod World Trade Center d. 11. september 2001 dokumenteret indtil videre over 30.000 dræbende jihadangreb:

(TheReligionOfPeace.com’s jihad-tæller.)

Del artiklen her: