MACRON GIVER OP: BORGERE MÅ SELV HÅNDTERE FARLIGE KRIMINELLE

(Foto: Frankrigs præsident Emanuel Macron)
Del artiklen her:

Den franske stat vil overlade bekæmpelse af farlige kriminelle til borgerne.

Integrationsproblemerne i Frankrig er steget myndighederne over hovedet og præsident Emanuel Macron beder nu borgerne om hjælp. Det gjorde han i en tale til franske borgmestre og politikere i maj 2018. Landet har 1.500 såkaldte sensitive områder, der typisk er domineret af indvandrere og efterkommere med ikke-vestlig baggrund. Områderne er hærget af religiøs radikalisme, hård kriminalitet og en meget aggressiv attitude overfor landets sekulære myndigheder.

Præsident Macron “bad om en ‘generel mobilisering’ af befolkningen med henblik på at redde landet,” ifølge den østrigske avis Wochenblick. Præsidenten opfordrer til at skabe “det agtsomme samfund,” hvor borgere bidrager til politiets arbejde. Franskmænd ,som ikke vil hjælpe den delvist sammenbrudte franske retssamfund, betragter Macron som “medsammensvorne” – en slet skjult trussel imod borgere, som grundet frygt vægrer sig imod at angive farlige kriminelle.

Tilbage i 2011 blev en 2.200 sider lang rapport med titlen “Republikkens forstæder” udgivet. Her beskrives separate islamiske samfund, hvor religiøs lovgivning har erstattet almindelig fransk lovgivning.

10 procent af Frankrigs befolkning bor i de såkaldte sensitive områder, populært kaldet no go-zoner.

Video: Fransk politi angribes med sten og flasker, brændte biler:

Læs også:

NEWSPEEK TV: FRANKRIG I OPRØR DA INDVANDRERE FILMER OVERFALD PÅ BETJENT

WIKILEAKS: CIA UNDER OBAMA PÅVIRKEDE VALGET I FRANKRIG

6 UD AF 10 FRANSKMÆND “FØLER SIG IKKE SIKRE NOGEN STEDER” I FRANKRIG

HER ER DET ISLAMISKE HOVEDSLØR FORBUDT

Del artiklen her: