KISSINGER – EN AF HISTORIENS MEST GEMENE KRIGSFORBRYDERE

KissingerQuote
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Læsere, der stadig følger NewSpeek – også efter artiklerne om Hamas-angrebet d. 7.10.23 & Holocaust og Churchill, som jeg har fået på puklen for, men som jeg indtil videre står ved – vil ikke blive overrasket over, at Henry Kissinger er den næste, der står for skud.

Nogle mener, at man ikke skal tale ondt om de døde, og Kissinger døde som bekendt d. 29. november, 100 år gammel, men jeg hører ikke til dem.

Kissingers eftermæle skal ikke få lov at dø i synden. Han er et menneske med så store forbrydelser på samvittigheden, at han næsten er i liga med Djengis Khan, Stalin og Mao.    

Fra FAKTA: Hvem var Henry Kissinger? ”Født Heinz Alfred Kissinger i Fürth i den tyske delstat Bayern 27. maj 1923. Som ortodoks jøde blev han mobbet af antisemitter [sic!]. Han flyttede sammen med sin familie til New York i 1938. I 1943 blev han amerikansk statsborger.

Ligesom med Churchill har jeg beundret Henry Kissinger. Tilbage i 2015, hvor jeg stadig var freelance-ansat på Jyllands-Posten, skrev jeg en anmeldelse af:    

HENRY KISSINGER: WORLD ORDER. REFLECTIONS ON THE CHARACTERS OF NATIONS AND THE COURSE OF HISTORY

Et par klip:

”Den tidligere amerikanske udenrigsminister Henry Kissinger har skrevet en fremragende bog, der opsummerer hans tænkning om historie, strategi og statsmandskunst.

Henry Kissinger har i sin høje alder skrevet en bog, der redegør for globale udviklingslinjer i den verdensorden – eller mangel på samme – der har hersket siden den westfalske fred i 1648.

Kissinger identificerer fire store “verdensordener” i historien: Den europæiske, den islamiske, den kinesiske og den amerikanske. Af de fire er de westfalske principper det eneste mere eller mindre anerkendte grundlag i den p. t. eksisterende verdensorden

(…)

… den verdslige politiks forrang for det religiøse fastslået. Samtidig gjorde aftalen klart, at fredelig sameksistens og problemløsning uden krig var et politisk mål i sig selv. Det westfalske koncept med suveræne stater har også leveret grundtrækkene til strukturer og processer i det internationale samfund helt frem til nutiden.

(…)

Hans konklusion er, at den ultimative udfordring for aktuel statsmandskunst er en rekonstruktion af det internationale system.

Det lyder abstrakt, men giver mening på baggrund af de foregående 400 siders indsigtsfulde gennemgang.” (citat slut)

Så vidt min respektfulde, ja beundrende og temmeligt naive, tilgang til Kissinger tilbage i 2015.

Mikael Jalvings nekrolog
Men også her er jeg vendt på en tallerken og kan derfor slet ikke skrive under på Mikael Jalvings panegyriske nekrolog i Jyllands-Posten. Et par klip:

”Henry Kissingers død minder os om, at hans lige ikke længere findes i Washington, Bruxelles, Berlin eller København.

(…)

Kissinger forblev observant til det sidste. Da han blev spurgt, hvad han mente om marcherende muslimer i Berlins gader med kampråb om jihad i krigen mod Israel, svarede han, at tyskerne havde lukket alt for mange fremmede mennesker ind i Tyskland med en helt anden kultur og religion, og at det ville blive et stedse større problem for de vesteuropæiske samfund, fordi den muslimske diaspora udgør en pressionsgruppe for islam.

Vi kommer til at mangle ham.” (citat slut)

Nej, det gør vi godt nok ikke, hvilket de kilder, jeg præsenterer i det følgende, gerne skulle dokumentere. Men Jalvings ord er som et ekko af min egen beundring for Churchill, som jeg i 2011 anbragte på en piedestal.

Men det er tilladt både at skifte standpunkt og blive – i hvert fald i egen selvforståelse! – lidt klogere.   

***

Patrick Wood

Patrick Wood vil være velkendt for NewSpeeks følgere. Han er blandt den håndfuld, som på et tidligt tidspunkt åbnede mine øjne for ’technocracy rising’ og Antony C. Sutton. I denne artikel

Technocracy expert Patrick Wood bids farewell to Herr Kissinger: ‘Oh Henry, we will not miss you’ – LeoHohmann.com  

fælder forfatteren dom over Kissinger:

“Selv de mest generøse beregninger tyder på, at de morderiske regimer, Kissinger støttede, og de konflikter, de førte, var ansvarlige for millioner af dødsfald og millioner af andre menneskerettighedskrænkelser under og efter de otte år, han tjente i den amerikanske regering.

(…)

Umiddelbart var World Economic Forum et europæisk projekt – i virkeligheden var det det amerikanske etablissements værk, for CIA havde trods alt finansieret Kissinger for det samme.

(…)

Mange vil forsøge at udfylde dine sko i fremtiden, men du vil altid få kredit som “grundlægger” af mester i bedrag og gerningsmand til ondskab.”

***

Pål Steigan

Pål Steigan går i Patrick Woods fodspor med nekrologen:

Krigsforbryteren Kissinger er død – steigan.no   

”Kissinger fikk fredsprisen i 1973 og er antakelig den personen i vår tid som har flest menneskeliv på samvittigheten. Han ga CIA instrukser om å støtte militærkuppet i Chile i 1973.

Han støttet Indonesias invasjon i Øst-Timor i en krig der omtrent en fjerdedel av befolkninga ble drept. Og ikke minst var han en av de mest ansvarlige for teppebombinga av Vietnam, Laos og Kambodsja der millioner av mennesker ble drept og lemlestet.Da han kom til Norge i 2016 ble han mottatt som en æresgjest.” 

***

James Corbett

Ikke overraskende følger James Corbett trop. Af den enkle grund, at alle de tre herrer har de ubehagelige sandheder som navigationspunkt:

Meet Henry Kissinger (2009) – The Corbett Report   

Videoen er fra 2009, så ingen skal komme her og sige, at der falder helt nye og chokerende afsløringer om ærkeglobalisten Kissinger.

” A war criminal, a genocidal eugenicist, a power-hungry plotter, a modern-day Machiavelli, a Rockefeller toadie. Meet Henry Kissinger.”

*** 

Yderligere reaktioner på Kissingers død

HellsGate

Best Early Reactions to Death of Henry Kissinger, War Criminal – Antiwar.com Blog   

Noen av reaksjonene på krigsforbryter Henry Kissingers død – steigan.no  

For en gangs skyld snakker mange stygt om den døde.”

***

Robin Monotti

***

Glory

***

KissingerCrimes

***

Nogle påstår, han har sagt dette, nogle påstår, han ikke har:

“Kissinger Quote from a speech to the WHO Council on Eugenics, February 25, 2009: 

‘Once the herd accepts mandatory vaccinations, it’s game over. They will accept anything – forcible blood or organ donation – ‘for the greater good’. We can genetically modify children and sterilize them — ‘for the greater good’. Control sheep minds and you control the herd. Vaccine makers stand to make billions. And many of you in this room are investors. It’s a big win-win. We thin out the herd and the herd pays us for extermination services….’”   

Og så er der lige dette link: Food as a Weapon

***

Jens Stoltenberg fik Henry A. Kissinger-prisen

En perspektivering i form af en artikel fra d. 16. november 2023.

Jens Stoltenberg fikk Henry A. Kissinger-prisen – steigan.no  

med manchetten:

”Ordtaket «Fortell meg hvem du omgås og jeg vil si deg hvem du er» skal være flere tusen år gammelt.

Hva sier ordtaket om en som tar imot pris fra en mann som har millioner av menneskeliv på samvittigheten?”

Jens Stoltenberg fik, selvfølgelig fristes man til at sige, Henry A. Kissinger-prisen – sådan den ene krigsforbryder til den anden?

***

Noam Chomsky

Og nu jeg er i gang med at pille påfuglefjerene af koryfæerne, så viser det sig, at også den herostratisk berømte Noam Chomsky er både røget og speget.

Data viser imidlertid også, hvorfor almindelige mennesker kan blive vildledt til at tro, at personer som Churchill, Kissinger og Chomsky er fyrtårne, vi skal se op til.

I artiklen Chomsky’s Ties to Jeffrey Epstein—and Suspected 9/11 Mastermind Ehud Barak—Exposed afsløres, at Chomsky i flere omgang har været ekspert i gaslighting (for begrebet: scroll i linket ned til overskriften ”Tre links om propaganda”).

Først et citat fra Uddrag af mit Interview med Noam Chomsky af ChaosNavigator: 

”NSA-whistleblower, Edward Snowdens afsløringer viser, at vestlige efterretningstjenester bruger agenter til at manipulere den offentlige opinion ved at misinformere og vildlede med plantet falsk materiale på internet, og at de bruger de sociale videnskaber for at skabe resultater, som de betragter som ønskværdige. Det er hermed sandsynliggjort, at ‘Operation Mockingbird’ aldrig sluttede, men muterede eksplosivt videre ind i den digitale tidsalder.
– Guardian via RT, februar 2014 [21]

[Og her noten til [21]] Western spy agencies build ‘cyber magicians’ to manipulate online discourse’
RT, 25. februar 2014
https://www.rt.com/news/five-eyes-online-manipulation-deception-564/

‘Operation Mockingbird [havde] en større indflydelse over 25 aviser og kabel nyhedsbureauer. Den sædvanlige metodologi var at placere rapporter udviklet af efterretninger leveret fra CIA til vidende eller uvidende journalister.

Disse rapporter ville så blive gentaget eller citeret af de efterfølgende journalister som igen ville blive citeret over af alle medieorganerne.

Den berømte Watergate journalist, Carl Bernstein skrev i 1977: Mere end 400 amerikanske journalister har i de sidste 25 år hemmeligt udført opgaver for CIA ifølge dokumenter opbevaret i CIA’s hovedkvarter…I mange tilfælde viser CIA-dokumenterne, at journalisterne udførte opgaver for CIA med samtykke fra USA’s ledende nyhedsorganisationer’
– ‘Den amerikanske regering har brugt propaganda imod det amerikanske folk i meget lang tid’
Washington’s Blog, 18. januar 2016, Sott.net

Specielt siden 2001 har følgende udviklinger fundet sted i tiltagende grad, og flere tiltag foregår konstant på fortløbende basis i samme deroute.

(Internet arkiver som gemmer døde eller forsvundne sites/URl’s er der ikke mange af. Links/artikler fra internet kan også forsvinde eller blive blokeret, og Wayback Machine er en oplagt mulighed, dersom nogle links er blokerede eller døde i fremtiden: Wayback Machine er sandsynligvis det allerbedste internet arkiv pt. og en guldgrube for mange forsvundet materiale fra internet gennem tiden kan hentes derfra: Wayback Machine: https://archive.org/web/ – tast døde links ind, hvis disse ikke virker) (citat slut)

***

(Gen)læs og -lyt også gerne til Udo Ulfkotte.

***

SpeakTruth

Del artiklen her: