TRILATERAL COMMISSON KALDER 2023 FOR ’ÅR 1 I DEN NYE VERDENSORDEN’

PatrickWood
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Med hjælp fra en følger har NewSpeek samlet en række links, der belyser, hvordan den globalistiske mafias planer skrider støt og sikkert frem. Senest med et møde i Trilateral Commisision, som vi selvfølgelig ikke har hørt en lyd om i ’corporate media’.

Patrick Wood

Breaking: Trilateral Commission calls 2023 ‘Year One’ of new world order (substack.com).

“This is so important and timely, that I want to push this out to you immediately. Everything you have heard me say about the Trilateral Commission has just come to a head at its global plenary meeting in India. In other words, they have just declared GAME OVER.”

Følgeren skriver bl.a.:

”Fotoet har jeg taget fra Substacksiden. Jeg har lyttet og forsøgt at forstå. Alt i relation til finansverdenen er svært stof for mig. Jeg forstår dog, at dette er noget sensationelt, som der ikke er skrevet meget om i de vestlige medier, og jeg forstår ud fra Patrick Woods måde at formulere sig på, at det er af alvorlig betydning for verden – ”absolutely incredible”.

Woods læser på meget pædagogisk vis op fra en artikel fra Japan (?), og han virker selv meget skræmt ved alvoren i sætningen ”This is year one of the new global order”…og fortæller om den enorme magt ”The Bank for International Settlements” (BIS)har.

Han sammenligner dem med Vatikanet: ”You can´t touch them”.

Wood afslutter den halve time med egne kommentarer. Konklusionen er desværre, det vi alle frygter: CBDC – Central Bank Digital Currency, social score system, total overvågning af alt og alle og stor indflydelse og dominans af AI – Artificial  Intelligence – kunstig intelligens.

https://en.wikipedia.org/wiki/Trilateral_Commission ” (citat følger slut)

Min kommentar: Patrick Wood har været med hele vejen, bl.a. i tæt samarbejde med fyrtårnet Antony C. Sutton. Du kan bl.a. læse om hans arbejde her.  For en repetition af de vigtigste aktører i den globale, satanistiske agenda, læs her.

***

Trilateral Commission calls 2023 ‘Year One’ of new world order – Nikkei Asia                      

Trilateral

Trilaterala kommissionen firade 50 år – Nya Dagbladet

”Artificiell intelligens var ett annat ämne som fick stort fokus och många av deltagarna oroade sig för det hot som AI:n kan medföra och förespråkade ett globalt regelverk för att styra och kontrollera denna.

Den virtuella chattroboten ChatGPT fick också till uppgift att skriva en dikt om Trilaterala kommissionen, det dråpliga resultatet blev följande:

In secret meetings, you plan and conspire,
To create a new order, of which you aspire.
Your goals are unclear, but some see the end,
As a world government, with you as its friend.

Del artiklen her: