’LIKE SHOOTING FISH IN A BARREL’ – DE ISRAELSKE MAGTHAVERE STØTTET AF DEN GLOBALISTISKE MAFIA BEDRIVER ETNISK UDRENSNING

StandWith
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Hvis du er nogenlunde i stand til at læse og forstå engelsk, vil jeg opfordre dig til at begynde her, fordi samtalen (scroll ned) mellem Jerm Warfare og Alec Zeck dækker min position i synet på, hvad der i skrivende stund (d. 2.11.23) foregår i Israel-Gaza.

Et enkelt citat fra introduktionen:

If you are cheering for or justifying what the Israeli government is doing to innocent men, women, and children in Gaza— slaughtering thousands, displacing tens, maybe hundreds of thousands, destabilizing the world, breeding more radicalized viewpoints and driving us towards a full-scale, multi-front conflict, you are not a “freedom fighter.” You are not “anti-establishment.” You are not a “truther.” You have lost your humanity and ability to think critically.

[Hvis man jubler over eller retfærdiggør, hvad den israelske regering udøver over for uskyldige mænd, kvinder og børn i Gaza – slagter i tusindvis, fordriver ti tusind, måske flere hundrede tusinder, destabiliserer verden, giver grobund for mere radikaliserede synspunkter og driver os mod en total konflikt på mange fronter, er man ikke ’frihedskæmper’. Man er ikke ”anti-establishment”. Man er ikke ”sandhedssøger”. Man har mistet sin menneskelighed og evne til at tænke kritisk]

Når jeg med afsæt i denne samtale forhåbentligt har fået slået 100 procent fast, at jeg fordømmer Hamas’ angreb på civile borgere, så er turen kommet til to videoer, der – hvis bare 1/3 af optagelserne holder vand – dokumenterer, at Israel er en terrorstat.

THE MYSTERY OF ISRAEL – SOLVED!

Israels sande ansigt? 

Det er rystende optagelser, der bør ses af alle. Ikke mindst af dem, der har købt ind i propagandaen om det lille civiliserede Israel omgivet af barbarer. Som jeg selv har gjort i metermål (læs fx her og her og her).

Det er en ren tilståelsessag fra min side. Jeg er tæt på at være vendt på en tallerken i forhold til Israel-Palæstina-konflikten.

Jeg har været islamkritiker i mere end 20 år
I parentes bemærket: Jeg har været islamkritiker i mere end 20 år og har skrevet et utal af kronikker, kommentarer og læserbreve til dagspressen (dengang jeg stadig havde adgang til hovedstrømsmedierne!) om emnet (læs fx her og her).

Endvidere har jeg været bidragyder til og medredaktør på antologien Storm over Europa. Islam – fred eller trussel?(2006) og anmeldt en lang række islamkritiske bøger (læs fx her og her og her og her).

De israelske statslederes folkemord
Denne varedeklaration som en serviceoplysning, før jeg vender tilbage til sagen alias dokumentarerne og de israelske statslederes igangværende folkemord.

Selv uden at være særlig engelsk-kyndig går videoernes budskab rent hjem: Billederne taler for sig selv. Propaganda? Helt sikkert noget af det, men se selv med kritiske øjne. Kan alle disse grufulde scener være iscenesat?

Jeg har tilladt mig at sætte et spørgsmålstegn i titlen ”Israels sande ansigt?”, fordi det er mig magtpåliggende at understrege, at det store flertal af israelske borgere er helt uskyldige og lige så meget ofre for den statsautoriserede propaganda, som jeg selv har været.

Og for 117ende gang: Fordi man kritiserer den israelske stat, dens herskere og deres støtter, så er man ikke anti-semitisk eller anti-jødisk. Det er et smart offer-kort, som de zionistiske magthavere og deres allierede altid trækker. Suppleret med holocaust-trumfen, som bl.a. Norman Finkelstein løbende har afsløret.

Lyt også til følgende interview, der giver begge sider af sagen:

Israel/Palestine: The History and What’s Real? Opposing Views with Norman Finkelstein and David Brog    

Og til denne: Israhell and the Hannibal Directive

Og denne: David Icke The Cruellest Israel Hoax: 90% of Jews no semites, but Palestinians are – 2017 film 

Og denne: Hügo Krüger on the Middle East, propaganda, and media

Et borgerforslag
Som det vil være de fleste læsere bekendt, er der udarbejdet et borgerforslag, der i skrivende stund har fået 66.618 stemmer, og som jeg støtter:

Danmark skal fordømme israelske krigsforbrydelser i Gaza, øge dansk bistand til Palæstina og arbejde for en politisk løsning på konflikten

Dette handler ikke om højre- og venstrefløj, det handler om, hvorvidt menneskeliv har noget værd, eller om tusindvis af døde kan karakteriseres som ’collateral damage’ (nødvendige følgeskader) – jf. den amerikanske kommentator og forfatter, Ben Shapiro.

***

Gaza

Del artiklen her: