KENDT DEBATTØR ER MEDLEM AF LYSSKY ORGANISATION

(Kollage: EU-formand Jean-Claude Juncker og den danske rettighedsaktivist Jacob Mchangama (shutterstock/justitia-int.org)
Del artiklen her:

Den kendte rettighedsaktivist Jacob Mchangama viser sig at have deltaget i de lyssky Bilderberger-møder.

Lederen af tænketanken Justitia, Jacob Mchangama, har i mange år kæmpet imod bl.a. love, der skal begrænse islams indflydelse i Danmark. Senest bemærkede Mchangama sig ved offentligt at gå imod den nu indførte imamlov, der forbyder radikale imamer i at komme ind i Danmark.

Det viser sig nu, at Jacob Mchangama har deltaget i ihvertfald ét af de særdeles lyssky Bilderberger-møder. Det viser en liste over Bilderbergergruppens mødedeltagere. Mchangama deltog således i et Bilderberger-møde i 2012.

Bilderbergergruppen inviterer årligt personer verden over, som formodes at have indflydelse på den offentlige debat og samfundets udvikling. Politikere, redaktører, forretningsverdenens spydspidser mødes her for at drøfte verdens gang og hvad, man kan gøre for at forme den efter Bilderbergergruppens visioner.

Politikens nu afdøde chefredaktør Tøger Seidenfaden og EUs formand Jean-Claude Juncker er også “bilderbergere”. Det samme gælder mangemilliardæren Georg Soros, der donerer milliarder til venstreradikale grupperinger og giver financiel støtte til skibe, der sejler migranter fra Afrika til Europa.

En af Bilderbergergruppens visioner er at gøre verden mere global med færre grænser og mere migration. Den kendte bilderberger Peter Sutherland, chef i den magtfulde Goldman-Sachs bank og leder af FNs øverste myndighed for migration (en betænkelig sammenblanding, red.) sagde f.eks. ved et EU-topmøde, at EU skal gøre sit bedste for at ødelægge medlemslandenes kulturelle egenart, fordi vores kultur står i vejen for integration af kommende migranter:

“EU bør gøre sit bedste for at underminere medlemsstaternes homogenitet, uanset hvor meget den oprindelige befolkning er imod det”, fordi vores særegne kulturer ifølge FN og storkapitalen er en barriere for integrationen af fremmede arbejdstagere og forbrugere.

Konfronteret med sin deltagelse i Bilderbergergruppens møder reagerer Jacob Mchangama med ironi og nægter at svare konkret:

Video: Jacob Mchangama i debat med DFs Martin Henriksen om imamloven:

Læs også:

ER DETTE VERDENS ONDESTE MAND? MØD GEORGE SOROS

MR. BEAN’S TALE FOR YTRINGSFRIHEDEN

INSTITUT FOR MENNESKERETTIGHEDER PROBLEMATISERER YTRINGSFRIHEDEN

VIDEO: TOMMY ROBINSON STILLER SKARPE SPØRGSMÅL TIL PAPARAZZI-JOURNALIST

VENSTRE-INTELLEKTUELLES FLIRT MED DET TOTALITÆRE

VENSTREFLØJENS AFGRUNDSDYBE HYKLERI

KØRELÆRER: “HAVDE DET IKKE VÆRET RAMADAN, VILLE JEG HA KNEPPET LORTEN UD AF DIG”

HELLE THORNING IFØRT ISLAMISK SLØR: STØT VORES NIQAB-KLÆDTE SKOLEPIGER

Del artiklen her: