JYLLANDS-POSTEN I MORALSK FORFALD: FRA MUHAMMEDTEGNINGER TIL ”HELLIGE” KRIGERE

Del artiklen her:

(Foto: Ung mand vifter med Koranen under afbrændingen af Danmarks ambassade i Syrien, 4. februar 2006)

Jyllands-Posten var i sin storhedstid et fyrtårn for ytringsfriheden. Avisens oplagstal er siden faldet kraftigt og kaldes nu blandt tidligere støtter for ”Politiken vest”.

Det var stort dengang. Danmark i front for ytringsfriheden med Jyllands-Posten som fakkel og en statsminister, der stod fast. Selvfølgelig skulle man have lov at tegne Muhammed. Danmarks ambassade i Syrien blev brændt af, landsforrædderiske imamer tog på mellemøstlig rundtur med falske tegninger og opfordringer til boykot og drab på danskere. Ja, en pakistaner døde ligefrem af røgforgiftning efter i vrede over Muhammedtegningerne at have brændt flag af som en opfordring til at dræbe de blasfemiske vantro.

I dag er Jyllands-Posten, og i øvrigt også Anders Fogh Rasmussens parti Venstre, ganske forandrede. Først meldte avisen ud, at man ikke længere ville vise tegninger af muslimernes profet. Kulturredaktør Carsten Justesen afslørede efterfølgende, at han havde fået både fyringstrusler og mundkurv på af sin ledelse. Slut med at bryde sharialoven, det kunne jo være farligt, lod man forstå.

Læs også: TVÆR-EUROPÆISK MÅLING: JOURNALISTER ER EKSTREMT UTROVÆRDIGE

(Udklip fra Jyllands-Postens artikel om “hellige” krigere)

Og nu blamerer Jyllands-Postens sig så med at kalde Islamisk Stats korantro massemordere for ”hellige”. Disse umennesker, der har voldtaget, dræbt og tortureret i ét væk og nu rejser til Europa for på forskellig vis at fortsætte deres krig. Det sker i en artikel om EU’s håndbog til rehabilitering af tilbagerejste jihadister (”hjemrejste” kan man vel ikke kalde folk, der har erklæret krig imod deres ”hjem”-land Danmark). I artiklen finder man ingen kritiske spørgsmål til, om psykoterapi, toværelses lejlighed og gratis koranundervisning nu også er vejen til at stække de krigshærdede terroristers loyalitet overfor deres religion. Ingen nysgerrighed i forhold til, om ikke det sikreste ville være bare at nægte terroristerne adgang til Danmark.

Nationalkonservative kalder i dag Jyllands-Posten for ”Politiken vest” og et vartegn for statsstøttede mediers moralske forfald.

Læs også: NYE BORGERLIGE: TERRORISTER SKAL IKKE TILBAGE TIL DANMARK

Video: Danmarks ambassade i Syrien brændes af under massive voldelige protester mod Jyllands-Postens Muhammedtegninger:

Læs også: FJERN LICENSEN OG MEDIESTØTTEN: MEDIER SKAL LEVE AF DERES TROVÆRDIGHED, INTET ANDET

Del artiklen her: