NYE BORGERLIGE: TERRORISTER SKAL IKKE TILBAGE TIL DANMARK

Del artiklen her:

(Foto: Leder af Nye Borgerlige Pernille Vermund)

Tusindvis af jihadister med europæisk pas vender i disse måneder hjem fra Islamisk Stat i Syrien. Står det til Nye Borgerlige, så skal Danmark afvise dem.

Islamisk Stats dage som geografisk område i Syrien og Irak er talte. Eksperter vurderer, at 30 procent af den religiøse organisations jihadister, som har europæisk pas, vil vende hjem til EU. Mange af dem forventes at ville fortsætte deres brutale kamp for udbredelse af bogstavtro fortolkning af islam her.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen’s VLAK-regering vil holde grænserne åbne for terroristerne. Samtidigt fastholder han, at Danmark skal tage imod tusinder af flygtninge, velvidende, at mange terrorister gemmer sig i flygtningestrømmen.

Nye Borgerliges Pernille Vermund er uenig og mener ikke, at hjemrejsende terrorister bør have nogen fremtid i Danmark.

“De skal ikke have lov til at vende tilbage til Danmark. Det er fuldstændigt håbløst, hvis terrorister skal have lov at komme tilbage til det land, de bekæmper,” udtaler hun til NewSpeek.

På spørgsmålet om, hvor Islamisk Stats krigere med dansk pas så skal være, svarer Pernille Vermund: “Det må være op til dem selv at finde et sted, hvor man gider at have dem.”

Del artiklen her: