TVÆR-EUROPÆISK MÅLING: JOURNALISTER ER EKSTREMT UTROVÆRDIGE

Del artiklen her:

En lang række målinger viser, at folks tillid til journalister og de etablerede medier er ekstrem lav. Alligevel står statsstøttede journalister som tøsefornærmede nøgne kejsere og går til angreb med lodrette løgne, karaktermord og udskammelse imod alle, der påpeger deres åbenlyse utroværdighed.

Se bare, hvordan de har behandlet Trump, fordi han peger på mediernes uærlighed.

68 procent har tillid til frisører, som altså dermed nyder næsten tre gange så meget tillid som de utroværdige journalister.  

Målinger har i årevis vist, at danskernes tillid til journalister er helt i bund, hvor de ligger og roder rundt blandt brugtvognsforhandlere og ejendomsmæglere.

Et frisk eksempel på de etablerede mediers moral er, at ingen af dem har rapporteret om den nylige måling gennemført af Altinget, som viser, at hele 61 procent af danskerne mener, at “de etablerede medier har problemer med troværdigheden”.

Og mens medierne har travlt med at nedgøre Trump viser en stor rundspørge i USA, at Trump er mere troværdig end medierne. En anden undersøgelse viser, at et flertal mener, at medierne lyver om Trump.

Endnu en undersøgelse bekræfter nu billedet.

Analyseinstituttet Ipsos MORI har lavet en stor tværeuropæisk måling som viser, at journalister ligger allernederst på listen over troværdighed. Kun 24 procent af europæerne har tillid til journalister. Kun politikere (15-20 procent) ligger lavere. 68 procent har tillid til frisører, som altså dermed nyder næsten tre gange så meget tillid som de utroværdige journalister.

Hvis journalister levede at af klippe andre menneskers hår var den slags målinger ikke noget større problem. Men sagen er jo, at journalister netop lever af troværdighed, hvilket formentligt er årsagen til, at flertallet af medier kun eksisterer grundet massiv statsstøtte.

Graf fra den tværeuropæiske undersøgelse:

Se NewSpeeks Jeppe Juhl gå til modangreb på et modbydeligt forsøg på karaktermord på ham og NewSpeek her.

Et kendt eksempel på de etablerede mediers “vinkling”:

Del artiklen her: