ISLAMISK STAT ERKLÆRER “TOTAL KRIG”, NY SKRÆMMENDE TAKTIK

Del artiklen her:

Islamisk Stat er trængt på slagmarken og gør i disse dage klar til næste fase.

Af Nicolai Sennels

Islamisk Stat i Syrien og Irak står for fald, men det er på ingen måde enden for den korantro organisation.

Slagmarken rykkes nemlig til Europa. Tusinder af terrorister har sneget sig over EUs åbne grænser blandt flygtningestrømmen. Dertil kommer de mange, som allerede har europæiske pas og sympatiserer med Koranens (Allahs åbenbaringer til Muhammed) og sunnaens (Muhammeds liv og råd) utallige opfordringer til at udbrede islam med vold.

Europa har fået en hel generation af jihadister: 80 procent af unge tyrkere i Holland ser “intet galt” i at føre “jihad” imod ikke-muslimer. Det meget høje tal skal ses i lyset af, at tyrkere anses for at være blandt de mere vestligt indstillede muslimer. 27 procent af alle unge franskmænd og 14 procent af alle unge briter under 25 sympatiserer med jihad-bevægelsen Islamisk Stat. Dette inkluderer efter al sandsynlighed et meget stort flertal af unge muslimer i de to lande.

Tallene stemmer fint overens med, at 75 procent af muslimerne i Europa mener, at Koranen – en bog, der hundredevis af steder prædiker vold mod ikke-muslimer – skal tolkes bogstaveligt.

LANGT FLERE VÆRNEPLIGTIGE, TAK!

Ny skræmmende taktik

I et ny manifest har Islamisk Stat erklæret “total krig”. Det sker i forbindelse med den islamiske faste/ædegilde-måned ramadanen (hvor muslimer faster om dagen og fejrer med store madfester efter solnedgang).

Udover de sædvanlige opfordringer til at udføre terrorangreb på gader og steder med mange mennesker opfordres til en ny uhyggelig  taktik: De vantro skal angribes i deres egne hjem.

Fremtidens jihadangreb kan således være i form af jihadister, der bryder ind i en opgang og myrder løs i lejlighederne, indtil politiet kommer og skyder ham.

Her kan politiet og deres betonblokke ikke beskytte os. Kun vi selv.

DANMARK ER PÅ VEJ I SAMME RETNING SOM SVERIGE OG FRANKRIG

Liberalisering af våbenlov

Denne nye taktik betyder et øget behov for, at borgerne kan bevæbne sig og forsvare sig i deres eget hjem.

Italien, som er blandt de lande der er hårdest ramt af ikke-vestlig migration og den bølge af vold dette fører med sig, har netop gjort det lovligt at forsvare sig med skydevåben i sit eget hjem.

LIBERALISERING AF VÅBENLOVEN: ITALIENERE FÅR LOV AT SKYDE SEKSUALFORBRYDERE

Svejts’ øverste militære chef advarer om, at “Vesteuropa er på grænsen til at bryde sammen i kaos på grund af masseindvandring og terrorisme,” og opfordrer civile til at bevæbne sig selv.

Fornyligt udtalte Tjekkiets præsident, Miloš Zeman, at “den eneste løsning på terrorisme er at deportere uintegrerede indvandrere. I mellemtiden bør folk bevæbne sig og være parate til at forsvare sig selv og andre.”

I Israel må folk bevæbne sig og skyde terrorister, også på åben gade. Her når terrorister ofte højest at dræbe en eller to, før en bevæbnet civil borger stopper dem.

På trods af deres liberale våbenlov, har Israel færre skydevåben-relaterede dødsfald end lande som Frankrig, Finland og Østrig. Og antallet af årlige dødsulykker med skydevåben i Israel er kun 1 (0,02 pr. 100.000 indbyggere, hvilket er tre gange færre end i Danmark).

TERROR I MANCHESTER: DET ER KRIG!

Cocktailen af tusinder af terrorister der myldrer over EUs åbne grænser, en ubevæbnet befolkning og et politi, som langt fra kan dække behovet for sikkerhed er opskriften på en katastrofe.

Det østrigske parti FPÖ og det tyske AFD har allerede liberalisering af våbenloven på programmet. Det er formentligt kun et spørgsmål om tid, førend partier i Danmark og andre europæiske lande følger trop.

Der bliver ganske enkelt behov for, at folk kan forsvare sig selv og i nogle tilfælde også bidrage til vores fælles sikkerhed.

Her i Danmark kunne man passende starte med at lade politifolk og soldater bære våben i deres fritid. De har uddannelsen og erfaringen med våbenhåndtering og ved at lade dem bære deres pistol privat vil samfundet med et fingerknips have mangedoblet antallet af personer, som vil kunne stoppe et terrorangreb og andre alvorlige, livstruende angreb.

Video: Fransk politimand i civil trækker pistol mod bevæbnede indvandrere:

TERROR: LARS LØKKE FATTER IKKE EN BRIK

Del artiklen her: