TERROR: LARS LØKKE FATTER IKKE EN BRIK

Del artiklen her:

Statsminister Lars Løkke Rasmussen vil sende Islamisk Stats krigere på flugt til grænseløse Europa.

Af Nicolai Sennels

Mens lægerne stadig forsøger at samle de dødes kropsdele, så de sidste ofre i Manchester-angrebet kan identificeres, går Lars Løkke Rasmussen (V) i pressen med noget, der formentligt skal give indtryk af en handlekraftig statsminister.

Løkke vil have NATO til at bombe “ISIL”. Alene det, at vores ledere bruger betegnelsen ISIL om terrororganisationen Islamisk Stat viser hvor useriøst de forholder sig til denne historisk farlige udfordring. Af frygt for at sætte ordet islam i forbindelse med vold og terror, undgår de at benævne vores fjender ved rette navn. ISIL er i øvrigt et navn, som Islamisk Stat stoppede med at bruge for flere år siden, og kun brugte i ganske kort tid. Ved at bruge denne betegnelsen fremstår statsministeren uinformeret og bange, bange for at sige troldens rigtige navn og bange for at fornærme en befolkningsgruppe alle ved har et ualmindeligt højt voldspotentiale.

Enhver der bruger betegnelsen “ISIL” har allerede overgivet sig.

Enhver kan regne ud, hvad CIA advarede om i juli sidste år: Når først bomberne begynder at regne ned over Islamisk Stat i Syrien og Irak, vil jihadisterne flygte til Vesten og fortsætte deres krig her. Denne forflytning af et helt samfund af terrorister har allerede pågået i flere år – på trods af Løkke-regeringens og tidligere PET-chef, den lallende Hans Jørgen Bonnichsens, forsikringer om, at terrorister ikke skjuler sig blandt flygtninge.

“Hundredvis af terrorister vil fare ud for at infiltrere Vesteuropa og USA for at udføre angreb i bred skala, efterhånden som Islamisk Stat besejres besejret i Syrien,” advarer CIA. “Det bliver en sand folkevandring af terrorister,” advarer CIA, og taler om indvandring af terrorister til Europa “i et hidtil uset omfang.” “Angrebene i Bruxelles og Paris var en smagsprøve på denne fremtidige trussel. I fremtiden vil angrebene blive langt større.”

En lang række terrorangreb udført af personer, som kom ind blandt flygtningestrømmen har siden krævet en lang række ofre, herunder tre angreb i Tyskland og i Stockholm.

Imens Lars Løkke vil sende terrorister på flugt til Europa med NATO-bombardementer, fortsætter EU med at sejle titusinder af uidentificerbare personer fra områder med høj koncentration af jihadister til tag-selv-bordet EU. Her kan de rejse videre igennem det grænseløse Schengen.

Ikke nok med det. De jihadister, som allerede er danske statsborgere vil Løkke forhindre at forlade Danmark ved at inddrage deres pas. Det eneste sted de korantro muslimer dermed kan begå terror bliver således her i lille dannevang. Rigtig smart idé, Fætter Guf.

Og jihadister, som har rejst til Syrien for at tilslutte sig Islamisk Stat skal ifølge VLAK-regeringen have lov at vende hjem til Danmark igen, når NATOs bomber gør livet for farligt dernede. Dette på trods af deres åbenlyse landsforræderi ved at tilslutte sig en stat, der har erklæret Danmark krig og den store fare for, at de vil begå terror når de vender “hjem”.

Dybt forældede FN-konventioner og EUs anti-nationale regulativer har nemlig i VLAK-regeringens verden større værdi end danske liv.

Den slags “kloge” tanker kan man tillade sig at gøre, når man befinder sig bag det nye anti-terroranlæg, som er lagt rundt om Christiansborg med dens skudsikre glas og bevæbnede vagter.

Forleden blev et ungt dansk par tæsket med flasker af seks marokkanere lige uden for Christiansborg.  Almindelige danskere nyder nemlig ikke samme privilegier som vores ignorante politikere.

På trods af, at der ikke er krig i Marokko, har regeringens naive politik gjort det muligt for de seks at bo her som asylansøgere.

Uanset om det lykkes lille Danmark at sende NATO efter Islamisk Stat eller ej, så er tiden kommet til igen at indføre ægte grænsekontrol med kontrol af samtlige ind- og udrejsende, og en flygtningepolitik, som udelukkende hjælper flygtninge i nærområder og dermed tager modet fra den uendelige strøm af terrorister, økonomiske migranter og andre lykkeriddere. Desværre skal der nok flere lig på bordet, førend statsministeren nødtvungent vil tage den slags fornuftige beslutninger.

Tidligere CIA-leder James Comey advarer om, at bombning af Islamisk Stat vil føre hundredevis af terrorister til Vesteuropa:

Del artiklen her: