LIBERALISERING AF VÅBENLOVEN: ITALIENERE FÅR LOV AT SKYDE SEKSUALFORBRYDERE

Del artiklen her:

Ikke-vestlig migration har øget italienernes behov for at kunne beskytte sig selv.

Italiens underhus har netop godkendt en lov, der giver landets borgere lov til at skyde personer, som trænger ind i deres hus om natten.

Det skriver det store italienske medie La Stampa:

“Ifølge den nye lovforslag er en skytte ikke skyldig, hvis vedkommende er i en livsfarlig situation, hvis hans eller hendes personlige eller seksuelle frihed trues eller bliver alvorligt psykisk forstyrret af aggressoren. I tilfælde af at handlingen dømmes som selvforsvar, dækkes omkostningerne i forbindelse med sagen og advokatsalærer af staten.”

Lovforslaget mangler endnu at blive godkendt af senatet, hvor det vil møde modstand fra flere nationalistiske partier, som mener, at loven er for slap – man ønsker endnu større handlefrihed for ofre for forbrydelser.

Italienerne har oplevet kraftigt stigende kriminalitet og utryghed de senere år som følge af den voldsomme tilstrømning af migranter fra særligt arabiske og afrikanske lande.

Italienske politikere er ikke de eneste, som ønsker en liberalisering af våbenloven som følge af ikke-vestlig migration.

Interpols øverste chef er klar i mælet. Der er kun to måder, hvorpå man effektivt kan bekæmpe og stoppe terror mod civile:

Enten skal politiet bevogte alle steder, hvor der er mange mennesker. Eller også skal vi lade befolkningen “bevæbne sig selv”.

Svejts’ øverste militære chef advarer om, at “Vesteuropa er på grænsen til at bryde sammen i kaos på grund af masseindvandring og terrorisme.” og opfordrer civile til at bevæbne sig selv.

Fornyligt udtalte Tjekkiets præsident, Miloš Zeman, at “den eneste løsning på terrorisme er at deportere uintegrerede indvandrere. I mellemtiden bør folk bevæbne sig og være parate til at forsvare sig selv og andre.”

Man kan eventuelt tage ved lære af Israel som grundet landets geografiske placering og tilknytning til den jødiske tro har omfattende erfaringer med ikke-vestlige kriminelle og terrorister. Her må folk bevæbne sig og skyde terrorister. Derfor når terrorister som regel højest at dræbe en eller to, før en bevæbnet civil borger stopper dem.

På trods af deres liberale våbenlov, har Israel færre skydevåben-relaterede dødsfald end lande som Frankrig, Finland og Østrig. Og antallet af årlige dødsulykker med skydevåben i Israel er kun 1 (0,02 pr. 100.000 indbyggere, hvilket er tre gange færre end i Danmark).

Del artiklen her: