DANMARK ER PÅ VEJ I SAMME RETNING SOM SVERIGE OG FRANKRIG

Del artiklen her:

Af Nicolai Sennels

Sverige og Frankrig kollapser i hvad der bedst kan beskrives som borgerkrig foran vores øjne.

Permanente optøjer, allahu akbar i gaderne og urbane guerillakrige med hjemmelavede bomber, ildspåsættelser ad libitum og fælder for politiet.

Europæiske Gazastriber bevæbnet med skydevåben, radikal islam og en uslukkelig tørst efter voldelig erobring og nådesløs dominans.

Katastrofen skyldes massiv indvandring fra en kultur, som har den højeste agtelse for religiøse love, og som kun har foragt for den humanistiske og inkonsekvente vestlige kultur og dens vantro politi.

Danmark er kun et hestehoved bagefter. Vi kører i fuld fart mod samme endestation.

Matematikken er enkel:

Med muslimsk indvandring kommer moskeer, med moskeer kommer udbredelsen af sharia, og med sharia kommer den voldelige modstand imod sekulære love – som bare vokser og vokser, fordi ingen er parate til at sætte hårdt mod hårdt.

Oprørske muslimske parallelsamfund er knopskudt de sidste 30 år overalt i Vesteeuropa.

Idag fungerer de de facto som små islamiske stater, hvor massiv social-religiøs kontrol sikrer, at kvinder går tildækket, at mændene går i moské og at børnene opdrages til at sætte deres religion højere end alt andet.

Europæiske Gazastriber bevæbnet med skydevåben, radikal islam og en uslukkelig tørst efter voldelig erobring og nådesløs dominans.

Det er kun et spørgsmål om tid, førend stadigt flere af disse områder officielt vil udråbe sig selv som kalifater. Og så har staten kun to valg: At lade stå til, eller med vold og magt at tilbageerobre det tabte land og nedkæmpe en ellers permanent kilde til vold og terror.

Sverige har ikke kapaciteten til at nedkæmpe sådanne “mini-kalifater”.

Frankrig arbejder i disse måneder hårdt på at opbygge kræfter til et kommende slag: 124.000 soldater, 10.000 fængselceller, 3.000 specialkøretøjer og “lagre af skudsikre veste og tunge våben” skal være klar i 2018, hvor man åbenbart forventer, at tingene for alvor kolliderer.

Danmark står svagt: Over halvdelen af politiet er så nedslidt og frustreret, at de overvejer at søge væk og Forsvaret er besparet ind til benet. Det er ikke noget, et ladfuld politikadetter kan rette op på.

Samtidigt kan snesevis af moskeer landet over frit prædike bogstavtro grundlovsstridig islam. Våbnene flyder og imens sørger Støjberg og co. for at importere titusinder af mennesker opdraget under islamisk lov.

Frøene til borgerkrig er lagt, også i Danmark.

Man kan håbe, at den katastrofale udvikling i Sverige og Frankrig er nok til at vække danske vælgere af tornerosesøvnen. I så tilfælde vil det blive et længe ventet farvel til Schengen og FN-konventioner, og et nødvendigt goddag til politidroner, udgangsforbud og militærpatruljer.

Indtil videre tyder meget desværre på, at danske medier – seneste eksemplificeret med deres latterliggørelse af Trumps påpegning af forholdene i Sverige – vil fortsætte deres søvndyssende løgne og fortielser istedet for at rapportere om ubekvemme sandheder.

Del artiklen her:

15 Comments

 1. Hvor er det godt skrevet. Tak for dit mod. Måtte artiklen blive læst af mange og lad os komme ud af EU hurtigt, så der kan blive ryddet op i den mess

 2. de modstandsfolk der måtte lade livet for et frit Danmark,må nu vende sig i deres grave og de danske soldater som hvis liv er spildt og for hvad,danskerne er splittet og NAIVE der er masser der ikke ser at vi er under angreb,og dem der kan vil gøre noget bliver angrebet af deres egne det er sgu sørgeligt men Europa ender som en bananstat UDEN lov og orden

 3. Tak til Nicolai for sige den sandhed ingen vil høre. Vi danskere er vant til at fedte os igennem problemer, som vi selv har været medvirkende til, og andre skal løse. Se bare anden verdenskrig, hvor vi var allierede med Hitler, som vi leverede mad, tøj, industriprodukter, veje, bunkere og soldater til. Vi var oven i købet så foragtelige, at vi efter krigen “retsforfulgte” de soldater, som vi med vor velsignelse sendte til rædslerne på østfronten.

  Og flertallet af danskerne og deres politikere er ikke en dyt anderledes i dag. Så længe der kan leve af andres penge er de med på hvad som helst. Først når pengene er slut, vågner de, og så vil det igen gå ud over de forkerte. Dem der har måttet betale gildet.

  Kun med massive repatrieringer og absolut stop for yderligere indvandring kan vi vende udviklingen, men det vil flertallet ikke høre tale om.

  • Mens jeg står og læser diverse breve, står jeg og græder. Det føles som om vi, lige om hjørnet, bliver underlagt en anden kultur som vi ikke ønsker at kende til.

 4. Findes der en opgørelse over ghettoer eller nogo zoner i Europa ?
  Hvis der er over 750 i Frankrig, kunne der nemt være over 1000 sådanne i EU.
  Ingen taler om problemtes samlede omfang og hvilket helvede der kan bryde løs, hvis disse hadefulde bastarder starter et oprør.

  • Man skal også huske på, at muslimerne i europa har et stort- og yderst velfungerende kommunikationsnet på tværs af grænserne. De vil, uden besvær, kunne starte et samtidigt oprør i samtlige ghettoer.

 5. Tak Sennels, du taler garanteret på rigtigt mange danskeres vegne, som er vant til at blive ydmyget for sådanne synspunkter. Hvis ellers der er lidt tilbage af Holger Danskes ånd, må vi håbe der snart bliver valg, så vi kan få vippet de uduelige politikere fra V, K, S, SF m.fl. og værst af alle R, af pinden. Amerikanerne gjorde det jo! Der er mange ligheder mellem Trump’s og Pernille Vermunds udgangspunkt, så hvorfor ikke. Må gud holde hånden over Pernille, hvis det skulle ske, for hun vil blive udsat for et had af bibelske dimensioner.

 6. Man taler u afbrudt om truslen fra øst. Rusland) , er ikke længere Sovjet, men man overser totalt den trussel, som kommer fra Sydøst. (Mellemøsten), når vi tænker på alle de terror organisationer, som hersker der. Samtidig er vi selv, (EU, konventioner, FN, mm), vores egne fjender med den slaphed, der hersker overalt.
  I stedet for at sende vore soldater i krig i Mellemøsten, burde vi hellere se at få dem mobiliseret her i Danmark/Europa. Her ville de gøre større gavn end de gør nu.
  Jeg forstår ikke den holdning som siger at vi kan forsvare Danmark fra fremmed territorium. Det er, efter min mening en illusion.
  Samtidig er det nødvendigt at i værksætte massehjemsendelser+ udmeldelse af forskellige internationale fora, som forhindrer os i at genvinde kontrollen med vores eget land.

  • Sverige kræver paskontrol for rejsende fra danmark.
   Der er INGEN der kræver at Danmark beskyttes mod indrejsende/flygtninge/emigranter fra sverige!!!
   Hvorfor?
   150.000 svenskere er emigreret fra Sverige de senere år og Malmø er den 3.mest kriminelle by i Verden. Hjælp!!!

 7. Allah-guden er hedensk (non-sekulær) stammegud. Islam – stammediktatur og stammekrig. Har intet med religionsbegrebet i verdens sekulære lande at gøre. En personlig tro-på-noget-overnaturlige/religion kan kun findes, hvor magt-deling i TRO og POLITIK har fundet sted. Muslimer har ingen (udskilt) religion eller religionsfrihed. Islamisk stamme-ideologi sørger stadig for en primitiv u-delt stamme- og klankultur hos muslimer. —- Hvorfor kalder kristne og hele Europa den islamiske stamme-krigs-kultur fra Oldtiden – for en religion? – Det forplumrer alle begreber, at en stamme-krigs-kultur kaldes “religion”. (Paven og alle kristne er blevet islams nyttige idioter). Islam er non-sekulær stamme-kultur, ren og skær hedenskab. Skal bekæmpes med alle midler – først og fremmest de korrekte ord.

 8. som tysker er mit dansk er ikke så flydende, alligevel vil jeg gerne prøve det på dansk
  Når jeg læser danske kommentarer på internettet spørger jeg mig selv, om det ikke ville være bedre, om Danskerne skal tænke mindre om fremtiden for Sydslesvig, men mere om fremtiden for hele Danmark.

 9. Godt beskrevet og desværre ingen nyhed. Det han beskriver, er de tilstande vi på gadeplan vil møde og ja der er vi jo. Det han ikke beskriver, er at der ligger en overordnet plan, der bl.a. indbefatter noget der ligner befolknings udskiftninger. Ser man historisk tilbage fra starten af tysklands nazi overgivelse i 1945, bliver tegnene tydeligere og tydeligere på, at der er en større magtfaktor, der har lagt en stor plan. Eks. indgår ordet “Bilderberg”… i den sammenhæng. Tjek på youtube, der er masser af dokumentation om emnet. Det vi ser, er blot gade planen og den voldsomme effekt den har, med blandingen af andre helt anderledes kulturer end vores…. så det kan kun gå en vej… hvis ikke der kommer en dansk folkelig reaktion i meget stor stil. Selv vores dygtige og førhed effektive ordensmagt..politiet, er underbemandet og ikke gearet til de nye typer overtrædelser af vore love. De der laver love i dette land, skyder med spredte hagl, der ikke har virkning overhovedet. Sociale medier som Facebook m.f., straffer brugere, hvis de udtrykker deres angst og frustrationer i vendinger, der kan “krænke” andre….. Et nyt ord som ordensmagten reagerer på, der kan gives bøder mv., hvis man f.eks. bruger en metafor, der misforstås og bliver anmeldt… o.s.v. Hvad sker der… hvor ender det…. trist udvikling…..og vi har ingen indflydelse.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.