DANMARK ER PÅ VEJ I SAMME RETNING SOM SVERIGE OG FRANKRIG

Del artiklen her:

Af Nicolai Sennels

Sverige og Frankrig kollapser i hvad der bedst kan beskrives som borgerkrig foran vores øjne.

Permanente optøjer, allahu akbar i gaderne og urbane guerillakrige med hjemmelavede bomber, ildspåsættelser ad libitum og fælder for politiet.

Europæiske Gazastriber bevæbnet med skydevåben, radikal islam og en uslukkelig tørst efter voldelig erobring og nådesløs dominans.

Katastrofen skyldes massiv indvandring fra en kultur, som har den højeste agtelse for religiøse love, og som kun har foragt for den humanistiske og inkonsekvente vestlige kultur og dens vantro politi.

Danmark er kun et hestehoved bagefter. Vi kører i fuld fart mod samme endestation.

Matematikken er enkel:

Med muslimsk indvandring kommer moskeer, med moskeer kommer udbredelsen af sharia, og med sharia kommer den voldelige modstand imod sekulære love – som bare vokser og vokser, fordi ingen er parate til at sætte hårdt mod hårdt.

Oprørske muslimske parallelsamfund er knopskudt de sidste 30 år overalt i Vesteeuropa.

Idag fungerer de de facto som små islamiske stater, hvor massiv social-religiøs kontrol sikrer, at kvinder går tildækket, at mændene går i moské og at børnene opdrages til at sætte deres religion højere end alt andet.

Europæiske Gazastriber bevæbnet med skydevåben, radikal islam og en uslukkelig tørst efter voldelig erobring og nådesløs dominans.

Det er kun et spørgsmål om tid, førend stadigt flere af disse områder officielt vil udråbe sig selv som kalifater. Og så har staten kun to valg: At lade stå til, eller med vold og magt at tilbageerobre det tabte land og nedkæmpe en ellers permanent kilde til vold og terror.

Sverige har ikke kapaciteten til at nedkæmpe sådanne “mini-kalifater”.

Frankrig arbejder i disse måneder hårdt på at opbygge kræfter til et kommende slag: 124.000 soldater, 10.000 fængselceller, 3.000 specialkøretøjer og “lagre af skudsikre veste og tunge våben” skal være klar i 2018, hvor man åbenbart forventer, at tingene for alvor kolliderer.

Danmark står svagt: Over halvdelen af politiet er så nedslidt og frustreret, at de overvejer at søge væk og Forsvaret er besparet ind til benet. Det er ikke noget, et ladfuld politikadetter kan rette op på.

Samtidigt kan snesevis af moskeer landet over frit prædike bogstavtro grundlovsstridig islam. Våbnene flyder og imens sørger Støjberg og co. for at importere titusinder af mennesker opdraget under islamisk lov.

Frøene til borgerkrig er lagt, også i Danmark.

Man kan håbe, at den katastrofale udvikling i Sverige og Frankrig er nok til at vække danske vælgere af tornerosesøvnen. I så tilfælde vil det blive et længe ventet farvel til Schengen og FN-konventioner, og et nødvendigt goddag til politidroner, udgangsforbud og militærpatruljer.

Indtil videre tyder meget desværre på, at danske medier – seneste eksemplificeret med deres latterliggørelse af Trumps påpegning af forholdene i Sverige – vil fortsætte deres søvndyssende løgne og fortielser istedet for at rapportere om ubekvemme sandheder.

Del artiklen her:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.