500 KIRKER LUKKET – GÆT HVOR MANGE MOSKEER DER KOM I STEDET?

Del artiklen her:

Massiv muslimsk indvandring forandrer Europas demografi grundlæggende i disse år.

Det har betydet en eksplosion i kriminalitet og stemningen i hele Vesten er stærkt påvirket af de konstante jihad-angreb.

Den primære årsag er de utallige moskeer, som hver fredag over hele Vesten prædiker bøger, Koranen og sunnaerne, der forherligere vold og drab på kafirerne – de vantro.

Læs også: ISLAM ER IKKE KUN EN RELIGION

Forskning: Islam gør muslimer voldelige

Den danske forsker Tina Magaard konkluderer om disse tekster:

“Teksterne i islam adskiller sig klart fra de øvrige religioners tekster ved i højere grad at opfordre til vold og aggression over for anderledes troende. Der findes også direkte opfordringer til terror.”

Koranens evne til at forvandle mennesker til voldsmænd har netop fået Østrig til at forbyde offentlig uddeling af den farlige bog.

Tysk forskning bygget på interviews med hele 45.000 personer konkluderer således, at islam er den eneste religion, hvor folk bliver mere voldelige, jo mere de dyrker deres religion.

Jo flere moskeer, jo mere vold og jihad vil vi derfor se i vores lande.

Læs også: HVORDAN FUNGERER SHARIA?

423 moskeer

Siden 2001 er 500 kirker lukket i den engelske hovedstad.

Samtidigt har byen nu 423 moskeer.

Ikke overraskende har England har netop fundet det nødvendigt at indsætte soldater i London, hvor en koranlæser så sent som 22. marts slog til ved det engelske parlament. Her blev tre personer dræbt, og 50 såret.

Del artiklen her: