TALSKVINDE: “FULDSTÆNDIGT SINDSSYGT” AT SENDE SKOLEELEVER TIL RADIKALE MOSKEER

Del artiklen her:

NewSpeek har de seneste dage afsløret, at danske skoler og præster sender børn på ekskursioner til radikale moskeer. “Fuldstændigt sindssygt”, mener talskvinde for Frit Iran, Jaleh Tavakoli.

Bl.a. Dyvekeskolen i København sender skolebørn på ekskursioner til Imam Ali Moskeen Københavns nordvestkvarter. Moskeen prædiker en række voldelige islamistiske skrifter, herunder Den menneskelige retfærdigheds stemme, der hylder voldelig jihad (krig med det formål at udbrede islam) og de barbariske sharialove, som påbyder hængning, afskæring af fødder m.v.

NewSpeek har talt med talskvinden for Frit Iran, Jaleh Tavakoli, som er dybt rystet over, at skoler sender folks børn i armene på radikale islamister.

KØBENHAVNSK FOLKESKOLE SENDER UVIDENDE ELEVER TIL JIHAD-MOSKÉ

“Imam Ali Moskeen på Vibevej er betalt af det iranske præstestyre. Moskeen er en del af deres strategi, som er at eksportere den islamiske revolution til hele verden,” fortæller Jaleh Tavakoli.

Jaleh Tavakoli fortæller, hvordan moskeens imamer er uddannede på Irans eget stærkt fundamentalistiske imamuniversitet.

“Moskeer, oprettet under det iranske præstestyre, er ikke kun moskeer. Det er en fremmed, fjendtlig magt, som har til formål at søge politisk indflydelse for at fremme islam på bekostning af vores kultur og demokrati,” siger Jaleh Tavakoli, som tidligere har været lokalpolitiker i Københavns Borgerrepræsentation for Enhedslisten.

Hun er mildt sagt stærkt skeptisk over, at skoler sender børn på besøg i radikale moskeer.

“Det er fuldstændigt sindssygt. Når skoler og præster bruger moskeerne på den måde, blåstempler de islamisterne, både i børnenes øjne og i samfundets. Det er meget uhyggeligt, at den slags forekommer. Usikre børn eller måske bare børn og unge på udkig efter et religiøst tilhørssted kan på denne måde meget let ende i armene på kræfter, der prædiker vold og terror.”

Den kønne krølhårede talskvinde fortæller, hvordan skolers blåstempling af radikale moskeer i sidste ende kan ende blodigt. Ifølge Jaleh Tavakoli er der flere fra miljøet omkring Imam Ali Moskeen, som er rejst udenlands for at kæmpe for islamiske terrororganisationer. Grunden til, at vi ikke hører så meget om det, er, at de kæmper for shiitiske terrororganisationer, som enten er involveret i mindre kendte konflikter eller betragtes som venligtsindede, fordi de bekriger Islamisk Stat i Syrien.

DANSK FOLKEPARTI VIL BESKYTTE SÅRBARE SKOLEELEVER MOD EKSKURSIONER TIL RADIKALE MOSKEER

“Det er ligemeget, om de bekæmper Islamisk Stat. Deres mål er i sidste ende det samme, nemlig udbredelsen af sharia og islamisk dominans. De shiitiske organisationer er mere diplomatiske i deres måde at formulere sig på, og de er bedre til at spille det politiske spil, men det gør dem ikke mindre farlige end de sunnimuslimske. Moskeerne er en måde, hvorpå radikale islamistiske kræfter kan få magt over personer i Danmark og vende dem imod det danske samfund for at kunne gøre plads til deres farlige ideologi,” fortæller hun og understreger, at hun ikke er i tvivl om, at shiamuslimske jihadister let vil kunne finde støtte i både iransk styrede moskeer og i Irans ambassade på Svanemøllevej.

Jaleh Tavakolis advarsel bekræftes af nylige udtalelser fra højtstående iranske ledere: “Den islamiske revolution i Iran er kun et forspil til islams globale udbredelse. Vores vigtigste mål er global dominans.”

Jaleh Tavakoli advarer om, at det er de samme kræfter, som står bag Imam Ali Moskeen, der også netop har opkøbt en københavnsk friskole.

Noget tyder altså på, at det iranske præstestyre ser en fordel i at kunne påvirke børn i Danmark.

Læs også: Eksiliranere frygter, at ny moské bliver spioncentral for præstestyret

Del artiklen her: