ADVOKAT: HELLE THORNINGS ORGANISATION BEGÅR MENNESKESMUGLING

Helle og Villy på kampagnetur i Roskilde
Del artiklen her:

Advokat, der har anmeldt Helle Thornings organisation til politiet, mener, at den tidligere statsminister bruger indsamlede midler til særlig grov type af menneskesmugling.

Sammen med en række andre NGOer udfører Red Barnet International formentligt, hvad der i juridisk forstand er menneskesmugling. Danmarks tidligere statsminister Helle Thorning Schmidt (A) er i dag chef for Red Barnet International. Organisationerne selv påstår, at de blot hjælper folk i havsnød, men analyser af deres skibes ruter afslører, at de i virkeligheden sejler i pendulfart fra Libyens kyst til Italien med titusinder af illegale migranter. Som NewSpeek tidligere har omtalt, er kun 2,65 procent af de migranter, som ankommer til Italien på denne måde, ægte flygtninge.

Den italienske admiral, Enrico Credendino, øverstbefalende for EU’s anti-menneskesmuglingsindsats Operation Sophia, beskriver, hvordan NGO’ernes skibe sejler tæt på den libyske kyst for at tiltrække migranternes både i mørket. “Om natten bruger de store projektører. Menneskesmuglerne ser dem og sender joller med migranter mod lysene … så bliver de taget ombord på de større NGO-skibe som sejler dem til Italien”.

(Advokat Klaus Ewald)

Læs også: HELLE THORNING I SPIDSEN FOR MENNESKESMUGLERORGANISATION

Red Barnets skib Vos Hestia er blandt de mange skibe, som transporterer de hundredtusinder af migranter til EU. Det gør Red Barnet på trods af, at kun få børn er blandt de mange migranter, og på trods af, at de på denne måde hjælper menneskesmuglere med at smugle migranter til Europa.

Advokat Klaus Ewald har derfor anmeldt Red Barnet til politiet for menneskesmugling. “Jeg synes det er skrupforkert, at Red Barnet samler penge ind i Danmark fra godtroende danskere, og så bruger de dem til et skib, der sejler voksne migranter til Europa. Den måde de gør det på er svær ikke at sammenligne med en form for taxa-service, hvor migranterne sejler ud til et bestemt koordinat ud for Libyens kyst, hvor Red Barnets skib så kommer og sejler dem videre til Italien.”

Selv hvis de virkelig var i havsnød, handler Red Barnet formentlig i strid med loven, eftersom mennesker i nød på havet skal sejles til nærmeste havn, som altså i dette tilfælde ligger i Libyen, og ikke på den anden side af Middelhavet i Italien.

Læs også: FLYGTNINGE-DEBAT: “HVORNÅR ER DER EN KOMMUNE, DER SIGER FRA OVER FOR DETTE VANVID?!”

Advokat Klaus Ewald fortæller til NewSpeek, at den form for menneskesmugling, som Helle Thorning Schmidt står bag, formentligt er af særlig grov karakter: “Som jeg ser det som jurist, så er det menneskesmugling under særligt skærpende omstændigheder, som Red Barnet gør sig skyldig i.”

Klaus Ewaldsen undrer sig over, at Red Barnet International ikke har taget genmæle overfor den dokumentation, han og andre har fremlagt om organisations ulovlige transport af migranter. Red Barnet har, trods alt, også et transportøransvar. “Den måde de gør det på, svarer jo nærmest til Aarhus-Kalundborg færgeruten, og hvad de gør er ikke blot ulovligt, det er med til at underminerer vores velfærdssamfund og vores sikkerhed, også for os danskere” siger han til NewSpeek.

Red Barnet sejler op mod 800 migranter til Europa om ugen, hvilket på et år kan blive op til 40.000 migranter. I Europa søger de typisk asyl, og får de afslag, rejser de blot videre til et nyt land og søger asyl, eller anker afslaget hvormed de trækker tiden ud. En meget stor del af migranterne forsvinder fra myndighedernes søgelys og overlever ved illegalt arbejde og anden – ofte personfarlig – kriminalitet.

Det er EUs vision, at langt flere migranter og flygtninge skal til Europa. Officielt fordi vi mangler arbejdskraft og fordi nogle af dem er ægte flygtninge, men det er også kendt, at styret i Bruxelles ser de mange ikke-vestliges tilvandring til unionen som en måde at opløse nationale kulturer på, hvilket gør det lettere for EU at dominere medlemslandene. Socialdemokraten Helle Thorning Schmidt, der højlydt har erklæret sig stærk tilhænger af EU, støtter således med hendes organisations færgerute fra Afrika til EU unionens udlændingepolitik ganske effektivt. Som NewSpeek tidligere på ugen rapporterede, åbner EU i disse måneder en luftbro fra islamiske lande i Mellemøsten og Nordafrika, hvorfra titusinder af migranter de kommende år skal flyves til Europa. Samtidigt har EU erklæret, at NGOer, som sejler migranter til EU, ikke skal straffes.

Helle Thorning Schmidt tjener 2,5 mio. kr. som chef for Red Barnet International.

Video: En video fra Marinetraffic.com viser NGO-skibe som Red Barnets Vos Hestia i fast rutefart fra Afrika til Italien. Videoen er lavet af tænketanken Gefira:

Video: Red Barnets egen propaganda-video for deres Middelhavsoperation afslører, at der næsten ingen børn er på deres skib:

Del artiklen her: