DF KALDER JUSTITSMINISTEREN I SAMRÅD: BEGÅR HELLE THORNING MENNESKESMUGLING?

(Foto: Pernille Bendixen (DF))
Del artiklen her:

Dansk Folkeparti har kaldt hele to ministre i samråd omkring Red Barnets transport af titusinder af migranter til Europa. Danmarks tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt er chef for organisationen.

Red Barnet International har igennem længere tid fragtet titusinder af illegale migranter fra Libyens kyst til Italien. NewSpeek har flere gange omtalt sagen, der nu har nået det danske Folketing. Efter NewSpeeks afsløringer af, at italiensk politi har ransaget Red Barnet Internationals skib Vos Hestia, har Dansk Folkeparti besluttet at kalde både justitsministeren og indenrigsministeren i samråd. Sagen er særligt prekær, fordi Danmarks tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt er chef for Red Barnet International.

Læs også: HELLE THORNING I SPIDSEN FOR MENNESKESMUGLERORGANISATION

“Vi har indkaldt justitsministeren og indenrigsministeren til et samråd i dag (28/11 2017), fordi det i vores optik er organiseret menneskesmugling, når blandt andet Red Barnets skib fragter migranter til EUs kyster, der i mange tilfælde hverken har gyldigt ID eller opholdstilladelse. Derfor vil vi høre, om ministrene er af samme opfattelse, og hvad de har tænkt sig at stille op,” siger partiets børne- og familieordfører Pernille Bendixen til NewSpeek. På spørgsmålet om, hvorvidt Dansk Folkeparti vurderer, at sagen kan få retslige konsekvenser for Red Barnet International eller Helle Thorning-Schmidt, svarer Pernille Bendixen:

Læs også: ADVOKAT: HELLE THORNINGS ORGANISATION BEGÅR MENNESKESMUGLING

“Først skal vi have helt styr på, om aktiviteterne er lovlige. Er de ikke det, er der jo en organisation, der har er stort problem, herunder Helle Thorning-Schmidt, der jo står i spidsen for det hele. Kan nogen drages til ansvar, så må de blive det, herunder særligt Helle Thorning-Schmidt som øverste i organisationen. Hvis der ikke er tale om ulovligheder, kan vi kun opfordre til, at man tænker over, hvilke signaler en organisation som Red Barnet sender. Borgerne skulle gerne kunne have tillid til Red Barnet og til, hvad præcist deres penge bliver brugt til. Da hele affæren i Middelhavet virker noget ulden, bør en person som Helle Thorning-Schmidt selvfølgelig stoppe for yderligere aktiviteter med Vos Hesteria.”

NewSpeek følger fortsat, som det eneste danske medie, sagen.

Læs også: HELLE THORNINGS ORGANISATION EFTERFORSKES FOR MENNESKESMUGLING AF POLITIET

Video: En video fra Marinetraffic.com viser NGO-skibe som Red Barnets Vos Hestia i fast rutefart fra Afrika til Italien. Videoen er lavet af tænketanken Gefira:

Video: Red Barnets egen propaganda-video for deres Middelhavsoperation afslører, at der næsten ingen børn er på deres skib:

Læs også: ITALIENSK POLITI RANSAGER HELLE THORNING-SCHMIDTS BÅD EFTER ANKLAGER OM MENNESKESMUGLING

Del artiklen her: