SØREN PAPES (K) RÅD: DELVIS AFSKÆRING AF KLITORIS ER OK

(Foto: The 2 month old baby cries as the clitoris is cut during the circumcision process.)
Del artiklen her:

Justitsministeriets råd for læger ser ingen problemer i religiøs skæring i pigers klitoris.

Retslægerådet, der hører under justistsministeriet, ser ingen problemer i at piger får fjernet deres indre kønslæber og en del af deres klitoris. Rådet, der hører under den konservative justitsminister Søren Pape, tror nemlig ikke, at det vil skabe gener eller smerter i forbindelse med sex senere i livet. Det skriver TV2.

De gener og smerter, som opstår i forbindelse med – og i tiden efter – selve omskæringen, bekymrer tilsyneladende ikke justitsministeriets læger.

Nedsat evne til at få orgasme – vel de fleste menneskers største nydelse – er heller ikke noget problem ifølge Retslægerådet, der p.t. består af to kvindelige og ti mandlige læger.

Den danske stat og embedsværk fortsætter således den hidtidige linje, som fremmer islamisering på bekostning af danske traditioner og ikke mindst muslimske kvinder.

Retslægerådets rapport møder stærk kritik af bl.a. læge Vibeke Næser: “alle former for pigeomskæringer er dybt skadelige for piger og kvinder,” mener hun. En anden læge,

“Omskæring af piger er overgreb på børn, og det er der intet formildende i. Det slås også fast af WHO (Verdenssundhedsorganisationen, red.),” mener overlæge Karin Lassen, der ligeledes er kritisk overfor Søren Papes Retslægeråd.

Læs også:

MÅLING: KLART FLERTAL AF DANSKERNE VIL FORBYDE OMSKÆRING AF DRENGE

150.000 KVINDER I SVERIGE HAR FÅET KLITORIS SKÅRET AF

#METOO-HYKLERIET: INGEN SOLIDARITET MED MUSLIMSKE KVINDER

EKSTREMT POSITIVT SYN PÅ VOLD MOD KVINDER BLANDT MIGRANT-KULTURER

Del artiklen her: