ITALIENSK POLITI RANSAGER HELLE THORNING-SCHMIDTS BÅD EFTER ANKLAGER OM MENNESKESMUGLING

(Foto: Helle Thorning-Schmidt, da hun som Danmarks statsminister var på besøg i Litauen i 2013)
Del artiklen her:

Red Barnet International er under Danmarks tidligere statsministers ledelse blevet anklaget for menneskesmugling.

Da Helle Thorning-Schmidt tabte valget til Venstres Lars Løkke Rasmussen, fik hun job som chef for Red Barnet International til en årsløn på 2,5 mio. kr. Siden har organisationen under den tidligere socialdemokratiske regeringsleder sejlet illegale migranter i fast rutefart fra Libyens kyst til EU.

Helle Thorning-Schmidt, der som en slags jobansøgning højlydt i EU-parlamentet erklæredes sig “Europæer i hjertet” – en vending som skar mange danskere i ørerne – støtter således fortsat aktivt EUs udlændingepolitik.

Læs også: HELLE THORNINGS ORGANISATION EFTERFORSKES FOR MENNESKESMUGLING AF POLITIET

Helle Thorning-Schmidts færgeservice for illegale migranter foregår med skibet Vos Hestia. Som NewSpeek tidligere har rapporteret, efterforskes Vos Hestia nu af italiensk politi for menneskesmugling.

NewSpeek kan nu berette, at Vos Hestia tilbage i oktober blev ransaget af italiensk politi som led i myndighedernes efterforskning i NGOernes menneskesmugling.

Danske medier har, trods den oplagte nyhedsværdi, valgt ikke at give sagen opmærksomhed.

Læs også: ADVOKAT: HELLE THORNINGS ORGANISATION BEGÅR MENNESKESMUGLING

Video: En video fra Marinetraffic.com viser NGO-skibe som Red Barnets Vos Hestia i fast rutefart fra Afrika til Italien. Videoen er lavet af tænketanken Gefira:

Video: Red Barnets egen propaganda-video for deres Middelhavsoperation afslører, at der næsten ingen børn er på deres skib:

Læs også: EU: NGO-SKIBE, SOM SMUGLER FLYGTNINGE, SKAL IKKE STRAFFES

Del artiklen her: