EU-PRÆSIDENT: 30 MIO. FLYGTNINGE KOMMER TIL EUROPA

Del artiklen her:

EUs nye parlamentspræsident, Antonio Tajani, forudser en gigantisk folkevandring fra Afrika til Europa.

Tajani, som er Martin Schultz’ efterfølger, efter at Schultz valgte at gå ind i tysk politik, beretter i et frisk interview i det tyske magasin Welt, at op mod 30 mio. afrikanere vil komme til EU de kommende år, hvis ikke man i et svuptag får løst de enorme problemer på det afrikanske kontinent.

Tajani synes ikke at forholde sig til den kommende afrikanske udvandring til Europa som noget, der skal eller kan forhindres. Han synes nærmere at forholde sig til det som en naturlig konsekvens, noget uungåeligt på linje med naturkatastrofer og kontinentalpladernes bevægelse:

“Afrika er i en dramatisk situation: Ørkenen vokser, terrororganisationen Boko Haram forfølger kristne og moderate muslimer, i Nigeria og Niger hersker armod, i Somalia er der tørke og borgerkrig. Hvis vi ikke løser disse problemer i de afrikanske lande, vil der de næste ti år komme op til 30 millioner indvandrere til EU.”

Holder Tajanis ord stik, kan europæiske vælgere se til et svært valg: At få deres lande ødelægges af enorme menneskemasser fra Afrika – eller blodige ydre grænser omkring et tungt bevæbnet Fort Europa.

Amatør-dokumentar om den nuværende krise:

Del artiklen her: