PRÆSIDENT SAMMENLIGNER EU MED SOVJET OG MUSLIMSK MIGRATION MED TROJANSK HEST

Del artiklen her:

Europæisk leder sammenligner EU’s angreb på medlemslandenes suverænitet med Østeuropas tid under Sovjetunionen. Flygtningestrømmen fra islamiske lande betragter han som fjendtlig krigsstrategi.

Tjekkiets præsident Miloš Zeman nægter fortsat at lade EU placere muslimske flygtninge og indvandrere i sit land. Tjekkiet udgør sammen med EU-landene Polen, Ungarn og Slovakiet en stadigt mere genstridig og hårdtslående blok imod det centraliserede styre i Bruxelles.

Trods trusler om økonomiske sanktioner nægter de fattige østlande at rette ind efter Kommisionens udlændingepolitik. Det sker ifølge lederne af de fire lande, der sammen udgør den såkaldte Visegrad 4-gruppe, især af hensyn til sikkerheden. Flere af Visegrad 4-landene fører i denne tid retssager imod EU. Ungarn har trukket EU i retten i forbindelse med flygtningepolitikken, og Tjekkiet har anlagt sag mod EU, fordi unionen vil forbyde tjekkerne at bære skydevåben til selvforsvar.

Visegrad 4-gruppen, der også støttes af Israel og USA, er således en dødsensfarlig trussel mod EU’s magt, der kan føre til, at unionen simpelthen rives over.

Læs også: LEDER AF SIKKERHEDSTJENESTE: DER ER EN KLAR SAMMENHÆNG MELLEM MUSLIMSKE FLYGTNINGE OG TERROR

I et nyt interview sammenligner præsident Miloš Zeman EU’s angreb på medlemslandenes suverænitet med tiden under Sovjet. Den enorme udvandring fra islamiske lande til Europa sammenligner han med grækernes legendariske krigsstrategi mod Troja, hvor førstnævnte brugte en kæmpe træhest til at smugle sine styrker ind i Troja.

“Vi vil ikke lukke muslimerne ind gennem vores porte på samme måde som indbyggerne i Troja lukkede deres fjende ind gemt i en træhest,” siger præsidenten til magasinet Blic.

Læs også: RETTEN TIL SELVFORSVAR: SÅDAN FUNGERER TJEKKIETS NYE VÅBENLOV

Den tjekkiske præsident sammenligner EU’s trusler om tvang og straf med Tjekkoslovakiets tab af suverænitet under Sovjetunionen:

“Den suveræne stat er kendetegnet ved, at dens indbyggere bestemmer, hvem der kommer ind i deres land. Enhver stat, som mister denne ret, mister sin suverænitet. Det har vi prøvet før, og det skal vi ikke prøve igen,” fortæller han og sender samtidig en advarsel til Europas befolkning:

“EU’s flygtningepolitik kan ødelægge ikke blot vores land men hele Europa,” advarer den tjekkiske statsleder.

Læs også: RETTEN TIL SELVFORSVAR: SÅDAN FUNGERER TJEKKIETS NYE VÅBENLOV

Del artiklen her: