REGERINGEN: MIGRANTER SKAL HAVE “MENUKORT” OVER VESTLIGE LANDE

(
Del artiklen her:

FN’s migrantaftale skal sikre, at verdens milliarder af fattige får en oversigt over, hvilke vestlige lande, de kan få flest penge i.

FN’s historiske aftale om international migration, Global compact for migration, bliver underskrevet d. 10.-11. december i Marrakesh, Marokko. Den vil også give verdens fattige et slags menukort over Vesten. Her skal migranterne kunne få en oversigt over de rettigheder og muligheder, der er. Her skal man kunne sammenligne information om livsomkostninger, herunder sociale ydelser, gratis sundhedsvæsen, gratis skolevæsen til sine børn, muligheder for uddannelse og SU m.v. i de forskellige lande.

En række lande, herunder USA, Australien og Kroatien, samt EU-landene Ungarn, Polen, Tjekkiet, Østrig og Estland, har allerede meldt ud, at de ikke vil underskrive aftalen. Dette skyldes bl.a., at aftalen sidestiller migranter med flygtninge. Dette betyder, at migranter forpligter underskriverne til at give migranter mange af de samme rettigheder, som flygtninge har i dag, herunder ret til at komme ind i vores lande, arbejde og optjene sociale ydelser. Disse ydelser skal migranterne oven i købet have lov til at tage med sig, når de forlader Danmark igen.

Ordet “forpligter” fremgår 86 gange i aftaleteksten, som statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) vil underskrive på vegne af Danmark i december.

Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige er stærkt imod, at Danmark tilslutter sig aftalen.

(Foto: FNs historiske aftale om international migration, Global compact for migration, indebærer, at der skal oprettes et slags menukort over Vesten for verdens fattige: En oversigt over, hvilke vestlige lande det er lettest at komme ind i, hvordan man kommer hertil, hvor der er bedst muligheder for sociale ydelser, uddannelse, sundhedsvæsen m.v.)

Video: Forstår FNs aftale om international migration, Global compact for migration, på 1 minut:

Læs også:

FN PLANLÆGGER GLOBAL MASSE-MIGRATION

DANSK FLYGTNINGEHJÆLP MODSIGER LØKKE: FNS FLYGTNINGEPAGT HANDLER OM INTEGRATION, IKKE HJEMSENDELSER

DER SKER I DISSE MÅNEDER ET STORMLØB PÅ FRIHEDEN

IKKE BINDENDE? ORDET “FORPLIGTENDE” OPTRÆDER 86 GANGE I MARAKKESH-AFTALEN

Del artiklen her: