NewSpeek

FLASKEVOLD FRA FOLKETS HUS

Del artiklen her:

Da demokratiforkæmper og journalist Rasmus Paludan forsøgte at besøge Københavns kommunes lokaler på Nørrebro, ringede han først til politiet.

Da han i januar var i nærheden af huset, jog husets brugere ham nemlig væk med flaskekast og trusler om tæsk.

Medlemmer af indvandrerbanden Loyal To Familia deltog også i beskyttelsen af stedet, som bærer det misvisende navn “Folkets Hus”.

Læs også: AFSLØRENDE DOKUMENTER: FOLKETS HUS ER I MILITANTE EKSTREMISTERS HÆNDER

Flaskekast og trusler

Det viste sig at være en god idé, at Rasmus Paludan havde kontaktet politiet forud for sit besøg ved Folkets Hus d. 8. februar. Paludan var mødt op ved huset for at dokumentere, hvordan huset benyttes til planlægning af ulovlige og anti-demokratiske aktioner.

På videoen fra besøget ser man, hvordan Folkets Hus’ brugere råber trusler ud af husets vinduer.

Der bliver også kastet plastikflasker fra vinduerne mod Rasmus Paludan, som naturligvus ser skræmt ud. Paludan har oplyst til NewSpeek, at der var hård is i flaskerne, altså et særdeles farligt kasteskyts.

Ud af Folkets Hus myldrede militante venstreradikale, som fortsatte med at råbe trusler. På et tidspunkt angreb de også politiet med snebolde. Politiet må flere gange bruge fysisk magt for at holde husets maskerede brugere fra fysisk at angribe Rasmus Paludan.

(Uddrag fra Københavns Kommunes kontrakt med Fonden De Åbne Rum, som driver Folkets Hus)

Brud på aftale

Fonden For De Åbne Rum betales af Københavns kommune for at drive Folkets Hus. Bag fonden står Knud Foldschack, som i årevis har fungeret som advokat for militante venstreradikale foreninger.

I fondens kontrakt med kommunen står der udtrykkeligt, at fonden har ansvar for, at der ikke foregår ulovligheder i Folkets Hus:

“Der må ikke foregå ulovlige aktiviteter i Folkets Hus, herunder kriminelle aktiviteter i form af vold og hærværk, handel med euforiserende stoffer mv. Fonden De Åbne Rum har tilsynspligt med, at dette ikke sker. … Fonden har endvidere ansvar for i videst muligt omfang at sikre, at Folkets Hus ikke anvendes til ulovlige formål.”

Endvidere fremgår det af kontrakten, at “Københavns Kommune kan til enhver tid ophæve driftsoverenskomsten som følge af Fonden De Åbne Rums eller Folkets Hus’ væsentlige misvedligeholdelse af driftsoverenskomsten.”

Læs også: KØBENHAVNS KOMMUNE I SAMARBEJDE MED TILHÆNGERE AF ISLAMISK STAT

Video

Man kan se hele videoen nedenfor, eller man kan spole frem til følgende steder:

00:48: Flaske med is kastes fra et vindue i Folkets Hus mod Rasmus Paludan.

02:25: Politiet og Rasmus Paludan angribes med snebolde.

03:30: Trusler råbes fra Folkets Hus’ vinduer, politiet må bruge fysisk magt for at sikre Rasmus Paludans sikkerhed mod truende, maskerede autonome.

05:05: Brugere af Folkets Hus er nu myldret talstærkt ud på gaden og råber trusler.

06:00: Flere råb med trusler, politiet er nødt til at råbe kommandoer til hinanden for at sikre beskyttelsen af Rasmus Paludan.

Tak til Frihedens Stemme for video:

Del artiklen her:
Exit mobile version