AFSLØRENDE DOKUMENTER: FOLKETS HUS ER I MILITANTE EKSTREMISTERS HÆNDER

Del artiklen her:

Folkets Hus på Nørrebro i København er i søgelyset.

Det sker efter, at det er kommet frem, at militante venstreradikale foreninger har brugt Kulturforvaltningens skatteyderbetalte lokaler til planlægning af ulovlige aktioner.

Dansk Folkeparti arbejder for tiden på et forbud imod de militante foreninger.

Borgmester raser
Kulturborgmester Carl Christian Ebbesen (DF) er rasende over de militante foreningers brug af huset.

Militant: Når venstreradikale taler om “militant” aktivisme, er det et andet ord for kriminalitet. Dette kan være blokering af offentlig vej, afbrændinger, trusler, bud på ordensbekendtgørelsen, hærværk eller vold. Årsagen til, at venstreradikale ikke blot kalder det kriminalitet er, at man se denne form for aktivitet som legal: Målet helliger midlet.

Han oplyser til NewSpeek, at han vil genoverveje samarbejdet med Fonde De Åbne Rum, som hans forvaltning betaler for at drive huset.

Fonden De Åbne Rums drift af huset inkluderer ansvar for at sikre, at en anden kriminel gruppering, nemlig en lokal indvandrerbande, ikke brugte huset.

TV2 kunne tidligere på måneden vise et filmklip, hvor et medlem af Loyal To Familia truer en journalist til at forlade Folkets Hus.

Læs også: “DE VENSTRERADIKALE FORENINGERS PLANLÆGNING AF MILITANTE AKTIONER ER SKET LIGE UNDER POLITIKERENS NÆSE”

Afslørende underskrift?
Fonden De Åbne Rum har ifølge Carl Christian Ebbesen afvist at have kendskab til, at de militante foreninger bruger huset som mødested.

En række forhold gør, at man må stille spørgsmålstegn ved, om fonden taler sandt over for borgmesteren.

(Kulturborgmester Carl Christian Ebbesen (DF))

Et af dem er, at underskriveren af ansøgninger er advokat Knud Foldschack, der også er i fondens bestyrelse.

Foldschack har igennem mange år som advokat arbejdet for personkredsen omkring Nørrebros venstreradikale miljø.

Læs også: VOLDELIGE VENSTRERADIKALE FORENINGER TRYKKER PÅ TURBOEN: VIL INDDRAGE MUSLIMER I “MILITANTE” AKTIONER

Kommuniststjerner og “politisk kamp”
Symbolikken på Folkets Hus’ hjemmeside er ikke til at tage fejl af: En kommunist-stjerne pryder linket til “Bliv aktiv!”

På hjemmesiden kan man læse, at Folkets Hus er hjemsted for personkredsen omkring Ungdomshuset:

“Huset har spillet – og spiller stadig – en stor rolle i lokale borgerinitiativer og sociale og politiske kampe på Nørrebro. Udover kampen om Byggeren har Folkets Hus lagt rum til mange af de politiske kampe, som har udspillet sig på Nørrebro. Eksempelvis kampen for Ungdomshuset, de store asylpolitiske aktioner og sidst i forbindelse med COP15. Folkets Hus har altid været et naturligt samlingspunkt for aktivister fra nær og fjern, når der har været større aktioner og demonstrationer i København.”

(Kommuniststjerne fra Folkets Hus’ hjemmeside)

Både “kampen” for Ungdomshuset, flere asylpolitiske “aktioner” og optøjerne i forbindelse med klimakonferencen COP15 har været voldelige og ulovlige. “Kampen” om Byggeren var så voldsom, at den førte til den helt usædvanlige situation, at politiet erklærede et område på Nørrebro i undtagelsestilstand.

Stik mod Fonden De Åbne Rums påstand, så har Folkets Hus både før og nu været mødested for militante grupper.

Ekstremister får løn
De tre personer, som er ansat til at drive huset, aflønnes af fonden, som igen har fået pengene bevilget af kulturborgmester Carl Christian Ebbesen.

De tre ansatte, som fonden har valgt at ansætte, er ifølge hjemmesiden Yahiya Hoji, Klaus Emborg, Rasmus Skavlan.

Hojis Facebook-side er overplastret med islamistisk materiale. Emborgs gør reklame for en ulovlig blokering af energiselskabet Vattenfalls kulpram og for “Intromøde for nye aktivister i Folkets Café“. Skavlan er aktiv i antifascistiske foreninger, som laver aktioner imod asyludvisninger m.v.

Den sædvanlige cocktail af islamisme og venstreradikalisme.

Fonden har efter alt at dømme udøvet en form for nepotisme ved at ansætte folk fra dens egen personkreds.

Læs også: DF REJSER FORMEL FORESPØRGSEL I FOLKETINGET OM VOLDELIGE VENSTRERADIKALE FORENINGER

Magtesløs borgmester?
Fonden De Åbne Rums drift af Folkets Hus har været under al kritik. Militante ekstremister får frit lov at bruge huset til planlægning af ulovligheder, og man har ikke – som lovet – holdt indvandrerbander ude af huset.

Kulturborgmester Carl Christian Ebbesen siger til NewSpeek, at en kommende lov vil forhindre antidemokratiske foreninger i at bruge skatteyderstøttede lokaler, herunder Folkets Hus.

Men her gør Ebbesen formentligt regning uden vært.

Justitsminister Søren Pape Poulsen (K) mener nemlig, at fordi de militante foreninger ikke er formelt registrerede som foreninger, så vil de ikke kunne rammes af Grundlovens paragraf 78, stk. 2:

“Foreninger, der virker eller søger at opnå deres mål ved vold, anstiftelse af vold eller lignende strafbar påvirkning af anderledes tænkende, bliver at opløse ved dom.”

Hvordan vil Ebbesen stoppe adgang for f.eks. Antifascistisk Aktion, som ikke juridisk set er en forening?

Et andet spørgsmål er, hvordan vil kommunen sikre, at medarbejdere på Folkets Hus trygt og sikkert kan afvise tungt bevæbnede og ekstremt voldelige indvandrerbander?

Er det overhovedet et rimeligt krav at stille? Eller var det i virkeligheden naivt at tro, at dette overhovedet kunne lade sig gøre?

Luk Folkets Hus!
Indtil disse spørgsmål er besvarede, bør Folkets Hus holdes lukket.

Så længe Folkets Hus er åbent, vil man med rette kunne påstå, at Kulturforvaltning har åbnet for, at militante venstreradikale har kunnet infiltrere Københavns Kommune.

Her kan de med loven i hånden og skatteydernes penge frit fortsætte deres antidemokratiske og ofte ulovlige arbejde.

Del artiklen her:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.