TYSK EFTERRETNINGSCHEF ADVARER OM KOMMENDE ISLAMISKE TERRORANGREB

Del artiklen her:

Af Jeppe Juhl

Merkels Tyskland befinder sig i en forfærdelig sikkerhedsmæssig situation efter, at kansleren lukkede op for migrantstrømmen fra Mellemøsten for mere end et år siden. Det er nu aldeles officielt.

Mindst 1,600 potentielle islamistiske terrorister befinder sig i øjeblikket i Tyskland. Heraf anses de 570 som så voldsparate, at de er under permanent observation. og efterretningstjenesterne får oplysninger om indtil flere konkrete terrorplaner hver eneste dag!

Vi befinder os ikke længere i en normal situation

Oplysningerne kom frem på en sikkerhedskonference, der blev afholdt i Berlin i går, og de stammer fra ingen ringere end Hans-Georg Maassen, den tyske chef for efterretningstjenesten Verfassungsschutz.

“Vi får hver dag to, nogle gange helt op til fire, helt konkrete tips om forestående terrorangreb. Vi må indse, at vi lever under disse nye forhold og ikke længere befinder os i en normal situation”, sagde Maassen blandt andet.

Hans-Georg Massen, chefen for den tyske efterretningstjeneste Verfassungschutz, indrømmer nu, at sikkerhedssituationen i Tyskland ikke længere er normal

Tyskland er i løbet af det sidste år blevet ramt af en række islamiske terrorangreb, foretaget af angivelige ISIS-sympatisører, og man kunne forstå på Maassen, at det er stærkt sandsynligt, at landet vil blive ramt igen i år. Ressourcerne for efterretningstjenesterne er spændt til det yderste på grund af det enorme antal af potentielle terrorister, der nu er inden for landets grænser.

Den tyske regering har i skrivende stund ikke kommenteret på Hans-Georg Maassens udmeldinger.

 

Del artiklen her:

6 Comments

 1. Jeg tror sgu, at jeg igen vil holde mig til Polen på ferieturen.
  Gad vide, hvor mange tyskere der må bøde med deres kød, blod og liv for den skøre trunte med sit “Wir schaffen das!”?
  Gad vide, hvor længe soen kan undgå at indrømme, at det var århundredets fejltagelse, da hun åbnede grænserne?
  Gad vide, hvordan soen vil tackle Marine LePen, når hun bliver præsident i Frankrig? Så skal der igen købes popcorn og dåseøl! 🙂

  • Det kommer hun ikke til, at indrømme – for så er hun jo nødt til, at gå som kansler. Merkel er lige så stor en taburatklæber, som resten af alverdens politikere. Europas endeligt vil hun blive husket for,

  • Knud Madsen, lad være med at bruge udtryk som “soen” om Merkel. Man kan sagtens kritisere hendes uanavsrlige politik uden at forfalde til den slags udtryk

  • Kære Knud Madsen:
   Jeg vil stærkt opfordre dig til at undlade at benytte nedsættende adjektiver, da det faktisk forringer det budskab, du gerne vil videreformidle.

   vh
   Jeppe Juhl

 2. Liebe Herr Hans-Georg Maassen
  Immer mit ruhe.
  Prøv at se hvor mange gange Frankrig er blevet angrebet – sidste angreb på Tyksland var så lagt tilbage som sidste år i Berlin.
  Immer mit ruhe…….
  Prøv også at forstå – at det er mennesker som handler i overensstemmelse med deres religion – og husk wir schaffen das.
  Immer mit ruhe….
  Prøv at forstå at jo flere der kommer jo mere ligevægt vil der opstå og derfor også mindre behov for ressourcer till efterretningstjenesterne.
  Immer mit ruhe….
  Mit freundlichen Grüßen, A_ M_erkel

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.