MIGRATION: EU LAVER LUFTBRO FRA MELLEMØSTEN TIL EUROPA

(Foto: Formanden for EU-kommisionen Jean-Claude Juncker)
Del artiklen her:

(Foto: EU-kommissionens formand Jean-Claude Juncker)

Mens EU med den ene hånd forsøger at stoppe migration over Middelhavet, arbejder man med den anden hånd på en luftbro fra den islamiske verden.

EU har sendt milliarder af skatteeuro til bl.a. Tyrkiet og Libyen i et forsøg på at få de to lande til at hjælpe med at stoppe strømmen af migranter til Europa. Det sker samtidigt med, at EU og EU-støttede organisationer fortsat sejler hundredtusinder af migranter til Europa. En molbo-historie af historiske dimensioner, der nu når nye højder i vanvid.

Læs også: EU SKJULER TUSINDER AF MIGRANTER PÅ HEMMELIGE BASER FOR AT UNDGÅ DÅRLIG PRESSE

EU arbejder nemlig på opbygningen af en veritabel luftbro fra Mellemøsten og Nordafrika, hvorfra 50.000 migranter skal flyves til Europa de næste to år. Det sker ifølge EU, fordi sejladsen over Middelhavet er for farlig. De 50.000 vil i den kommende tid blive mangedoblet grundet familiesammenføringer.

De migranter, som sejler over Middelhavet, sejler mod Italien. En undersøgelse fra tidligere på året viste, at i netop denne gruppe af migranter er kun 2,65 procent ægte flygtninge.

Læs også: KUN 13 PROCENT ER ENIG I EUs FLYGTNINGEPOLITIK

Læs også: TVÆR-EUROPÆISK UNDERSØGELSE: HALVDELEN AF EUROPÆERNE VIL LUKKE GRÆNSERNE FULDSTÆNDIGT FOR FLYGTNINGE

Video: En samling videoklip viser angiveligt nogle af de mange angreb m.v., som migranter de seneste år har begået i Europa:

Del artiklen her: