DEN GLOBALISTISKE MAFIAS FÆNOMENALE SKAKSPIL MED (FÆSTE)BØNDERNE ALIAS OS

checkmate
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Det kører derudaf med The Great Reset, hvis mål er én verdensregering og ’du skal intet eje og være lykkelig over det’.

HowClose

Den globalistiske mafias agenda med verdenskontrol fortsætter lystigt – faciliteret med de i dag velkendte redskaber såsom en central digital valuta,  vaccinepas, WHO, klima-alarmismen, krige mv. Og ikke mindst en del-og-hersk-strategi, der skal få gamle venner og allierede til at gå i struben på hinanden. 

What-to-do – ud over at bruge kontanter, dyrke sin køkkenhave eller altankasse og holde modet oppe?

Min egen aktuelle strategi er hele tiden at forsøge at opnå en bedre forståelse af, hvad der er gang i, ved at blive lidt dygtigere til at gennemskue, hvordan magthaverne vil have mig til at se verden. Lidt dygtigere til at afkode propagandaen og ad den vej gøre op med den indoktrinering, jeg har været underlagt og dagligt kæmper med. Fx omkring demokrati, fx omkring  ligestilling(sfeminisme), fx omkring Israel-Palæstina-konflikten.

Et sted at hente hjælp er hos ChaosNavigator.  Det er ikke det samme som, at jeg vil skrive under på hvert et ord, han har skrevet, men at skribenten har været i stand til at sætte en række brikker på plads for mig igennem de seneste tre år er uomtvisteligt.

Det i første omgang fuldstændigt uforståelige – fx hvordan massemigrationen til Vesten har fået lov til at fortsætte, endskønt de oprindelige, europæiske befolkninger er imod – bliver gennemlyst og forklaret. De titusindvis af brikker, som puslespillet om den globalistiske mafias dagsorden består af, begynder at falde på plads.

To bidrag, der har været gode trædesten for mig, er:

Det 3. Narrativ, Putin, The Great Reset, Sandhedsbevægelserne & Exit The Matrix

Bedste film om hvad som foregår 

ShareThoughts

Del artiklen her: