DANSK-IRANER ADVARER: ISLAMISKE REGIMER HJERNEVASKER MUSLIMSKE BØRN OG UNGE I DANMARK

(Foto: Jaleh Tavakoli, talskvinde for Frit Iran)
Del artiklen her:

(Foto: Jaleh Tavakoli)

Saudi-Arabien, der er tilhænger af ortodoks islam, er involveret i driften af tre skoler i Danmark.

Hvis politikerne ønsker at stoppe radikaliseringen af børn og unge i Danmark, kan de starte med at gribe i egen barm. Som NewSpeek tidligere har afsløret, støtter kommuner, staten, universiteter og uddannelsesinstitutioner radikale islamister og voldelige venstreradikale foreninger mange steder.

NewSpeek har også afsløret, at danske folkeskoler bruger radikale moskeer og imamer til brug i undervisningen.

Nu viser det sig, at Saudi-Arabien er med til at opbygge og drive skoler i Danmark. Disse skoler modtager samtidig statsstøtte, hvilket er endnu et eksempel på, hvordan danske skatteydere risikerer ufrivilligt at bidrage til radikal islams vækst her i landet. Saudi-Arabien er styret efter traditionel islamisk lov, sharia, og har derfor dødsstraf for en lang række ting, herunder homoseksualitet, for at forlade islam, utroskab m.v.

Læs også: IRANSK FLYGTNING ADVARER: “DET STARTER ALTID MED SAMARBEJDE MELLEM VENSTREFLØJEN OG ISLAMISTERNE”

Jaleh Tavakoli, talskvinden for Frit Iran og tidligere lokalpolitiker for Enhedslisten, har indsigt i islamistiske regimers måde at infiltrere ikke-muslimske samfund, og hun er urolig. Hun mener, at de islamiske regimers mål med at støtte religiøse skoler er at påvirke muslimer i Danmark til at følge den bogstavtro mainstream fortolkning af islam, som de religiøst ledede lande står for:

“Saudi Arabien er ligesom Iran interesseret i at udvide egen wahabi-salafitistiske sunni-islam til resten af verden. Det er selvfølgeligt meget problematisk at enhver mainstream islamisk tilgang får lov til at styre en skole i Danmark. Problemet er bare endnu større, når lande som Saudi-Arabien, Qatar og Iran har pengene til også at hjernevaske børnene med egne bøger, medier, stormoskeer i Danmark, rejser og andet. Skoler skal på ingen måder influeres af totalitær ideologi, og det er hvad mainstream islam er,” fortæller Jaleh Tavakoli til NewSpeek.

Jaleh Tavakoli understreger, at Saudi-Arabien har et islamisk syn på køn og ytringsfrihed:

“I Saudi-Arabien må kvinder f.eks. ikke køre i bil, og ateisten Raif Badawi har siddet i fængsel siden 2012, hvor han modtog en straf på ti års fængsel og 1000 piskeslag, for at have blogget om ytringsfrihed.”

Folkeskoleloven er klar omkring undervisning i demokratiforståelse. Et af de spørgsmål, som man kan stille i forbindelse med Saudi-Arabiens støtte til skoler i Danmark er, hvorvidt skolerne afholder sig fra at udfordre islam og religionens syn på bl.a. kvinder, ytringsfrihed for at sikre regimets økonomiske støtte.

Del artiklen her: