STATSMINISTEREN: MUSLIMER HAR OVERTAGET KONTROLLEN MED DELE AF LANDET

Del artiklen her:

I et opsigtsvækkende interview fortæller statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), at staten har tabt kontrollen med dele af landet til kriminelle indvandrere.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) erkender i et opsigtsvækkende interview, at muslimer har overtaget kontrollen med Danmark. Det sker i forbindelse med den igangværende debat om parallelsamfund, som hverken Danmark eller nogen som helst andre vestlige lande har fået bugt med.

Læs også: DF: KONTROVERSIEL KONVENTION DER BESKYTTER KRIMINELLE SKAL VÆK SENEST TIL NYTÅR

Venstre-formanden nævner specifikt muslimer i forbindelse med den vaklende retstilstand, der er opstået flere steder i landet. Lars Løkke Rasmussen udtrykker bekymring over, at der er steder i landet, hvor staten ikke formår at opretholde lov og orden, og som i stedet kontrolleres af de – muslimske – bander:

“Det er et spørgsmål om at forholde sig realistisk til situationen. Og den er, at der er områder, hvor der allerede i dag gælder et andet regelsæt. Hvor bander står for reguleringen, og politiet ikke kan virke,” fortæller Lars Løkke Rasmussen til Jyllands-Posten.

Læs også: INDVANDRERBANDER ER FORSTADIE TIL ISLAMISKE MILITSER

Del artiklen her: