MEDIE: AUTONOME SAMARBEJDER MED ISLAMISK STAT

(Foto: Islamisk Stat-jihadist t.v., Antifascistisk Aktion-militant t.h.)
Del artiklen her:

Hvilket fælles mål har den radikale venstrefløj og islamisterne?

Da den radikale venstrefløj i november 2016 på Nørrebro slog sig sammen med lokale islamister i en demonstration til forsvar for Hizb ut-Tahrir, sagde en kvindelig venstreorienteret: “Jeg tror Hizb-ut-tahrir har et mål, der ligner mit mål.” Selverklærede voldelige grupperinger på den radikale venstrefløj har længe arbejdet sammen med det radikale islamistiske miljø i Danmark. De har haft et uformelt samarbejde i det skatteyderbetalte Folkets Hus på Nørrebro, og danske autonome ser den svenske forfatter Showan Shattaks opfordring til at inddrage muslimer i kampen mod “racisme” som en inspiration.

Læs også: VOLDELIGE VENSTRERADIKALE FORENINGER TRYKKER PÅ TURBOEN: VIL INDDRAGE MUSLIMER I DERES “MILITANTE” ARBEJDE

Ifølge bestseller-forfatter Edward Klein arbejder dele af det autonome miljø sammen med ledere i Islamisk Stat og Al Qaeda. Det skulle bl.a. være sket i forbindelse med de meget voldsomme optøjer i Hamburg under G20-topmødet i juli, hvor også danske autonome deltog. Her mødtes medlemmer af den internationale militante organisation Antifascistisk Aktion – i daglig tale kaldet “Antifa” – der også har afdelinger i det autonome miljø i Danmark, med ledende islamister. Det fremgår ifølge Edward Klein’s nye bog All Out War: The Plot to Destroy Trump af FBI-rapporter. FBI var i forbindelse med G20-topmødet i Hamburg for at sikre USA’s præsident Donald Trump, og i denne forbindelse samle efterretninger om trusselsbilledet mod præsidenten.

Ifølge Edward Klein er europæiske sikkerhedstjenester bevidste om samarbejdet mellem militante kræfter i det venstreradikale miljø og militante kræfter i det islamistiske miljø. Mange steder i Europa, herunder Nørrebro i København, lever de to grupperinger geografisk sammen, hvor ved de let får kontakt.

Læs også: EUROPOL: HVEM ER DE MEST VOLDELIGE: VENSTRERADIKALE ELLER HØJRERADIKALE?

FBI “dækkede G20-topmødet i Hamburg og samlede efterretninger fra lokale myndigheder, Interpol og andre kilder, der viste at radikale venstreorienterede amerikanske grupper var rejst til Tyskland og deltog i volden. Man fandt også beviser på møder mellem autonome personer og personer tilknyttet Islamisk Stat,” fortæller Edward Klein.

Den tyske kriminalkommisær Sebastian Fiedler er efter angrebene på G20-topmødet og på de tyske myndigheder vred over politikernes ligegyldighed over for venstreorienterede voldsmænd:

“Vi må se sandheden i øjnene. I årtier har politiske kræfter undladt at tage truslen fra venstreorienterede grupper alvorligt.”

Martin Schulz, tidligere formand for Europa-Parlamentet og nuværende leder af det tyske socialdemokratiske parti SPD, udtalte, at de autonomes optøjer “havde karakter af terrorisme.” Den amerikanske stat New Jersey kategoriserer allerede nu Antifa, de autonomes paraply-forening, som en terrororganisation.

Bevægelsens hovedorganisation, Antifascistisk Aktion (Antifa), er også meget aktiv i Danmark, hvor foreningen – og dens mange grene – i mange år jævnligt har smadret hele bydele særligt i København. NewSpeek har tidligere dokumenteret køllevold og meget dyrt hærværk, begået af personkredsen omkring de venstreorienterede foreninger, der holder til i det skatteyderbetalte Folkets Hus og Ungdomshuset.

Berlins lokale indenrigsministerium advarer nu i en sikkerhedsrapport om, at den samfundsomstyrtende bevægelse er parat til at myrde politibetjente og dem, de udnævner som politiske modstandere:

“2016 var kendetegnet ved en stigning i venstreorienteret vold, som ikke kun førte til en enorm mængde kriminalitet, men også en yderligere radikalisering, herunder opfordringer til at dræbe politibetjente og politikere. Grænsen for fysiske angreb er sænket, og den radikale venstrefløj er nu dér, hvor snigmord på politiske modstandere ikke længere er urealistisk.”

Video: Store dele af Hamburg lignede en krigszone under G20-topmødet som følge af bl.a. danske autonomes voldelige optøjer:

 

Del artiklen her: