24 PROCENT AF BRITTERNE VIL STØTTE ISLAM-KRITISK PARTI

(Foto: Boris Johnson)
Del artiklen her:

Storbritannien er splittet. Næste konservative premierminister kan blive enten islam-kritiker eller troende muslim.

En ny meningsmåling i Storbritannien viser splittelse blandt vælgerne. Kun 11 procent af vælgerne støtter premierminister Theresa Mays meget EU-venlige Brexit-plan, et tal der afslører afgrundsdyb afstand imellem folket og regeringen i en for briterne historisk tid.

Og skulle et ny indvandringskritisk og islamkritisk parti komme på stemmesedlen vil hele 24 procent af briterne stemme på det. Med det kvarte af vælgerne bag sig vil et sådan parti kunne have stor betydning for Storbritanniens politik.

Den populære konservative Boris Johnson, der fornyligt sagde, at kvinder i burka ligner “postkasser” eller “bankrøvere” og tidligere har sagt at islamofobi er “naturligt” og at “islam er problemet” når det kommer til den forfejlede integration, støttes af 29 procent af de konservative vælgere som kommende premierminister. Nr. 2 på denne liste er den troende muslim Sajid Javid, der som nuværende indenrigsminister har det politiske ansvar for den formentligt ulovlige fængsling af den islam-kritiske journalist Tommy Robinson.

Video: Boris Johnson likely to become next prime minister:

Læs også:

MEDIERNE SPREDTE FAKE NEWS OM BREXIT-PANIK: PUNDET STIGER OG STIGER

UPS: DAVID CAMERON GLEMTE TÆNDT MIKROFON: “BREXIT IKKE SÅ SLEMT”

BREXIT VIL SMADRE EU’s BUDGET, UNIONEN RISIKERER AT GÅ FALLIT

VIDEO: VELOPLAGT BREXIT-LEDER GIVER HISTORISK SVINER TIL EUs FORMAND

MACRON: EU ER DÅRLIG FOR ARBEJDERNE, MIDDELKLASSEN OG DE ÆLDRE

Del artiklen her: