TOMMY ROBINSON SAT FRI!

(Foto: Tommy Robinson
Del artiklen her:

De britiske myndigheders tvivlsomme fængsling af Tommy Robinson er ophørt. For nu.

Den britiske journalist Tommy Robinson der i maj 2018 fik en 13-måneders dom for at rapportere foran en retsbygning, er blevet løsladt. Det sker efter, at det er lykkedes hans advokat at overbevise statens jurister om det tvivlsomme ved dommen. Jurister skal nu gennemse sagens materiale for at se, om der er blevet begået fejl.

Mange andre har ligesom Tommy Robinson filmet foran retsbygninger i protest mod de muslimske voldtægtsbander, der kan have op mod en million ofre i Storbritannien alene. Derfor undrede det både jurister, støtter af ytringsfriheden og af Robinson i særdeleshed, at lige netop den aktivitiske journalist, der i årevis har været en torn i øjet på myndighederne, skulle dømmes. De engelske myndigheder, herunder politiet, har i over et årti fortiet de ofte ekstremt voldelige voldtægter, der er begået mod engelske pigebørn i nærmest industriel skala. Fortielsen skete, fordi man ikke ville give vælgerne et negativt indtryk af indvandring og fordi politiet var bange for at virke racistisk: Overgrebene er typisk begået af indvandrere med muslimsk – oftest pakistansk – baggrund.

Dommeren havde så travlt med at dømme Tommy Robinson, at han ikke engang så den video, som blev brugt som bevis, færdig. Det fortæller Breibart.

Læs også:

ISLAMISTER TRUER TOMMY ROBINSONS KONE MED SYRE-ANGREB

KØDØKSER, BASEBALL KØLLER OG TUNGEN SØMMET FAST TIL ET BORD: ENGLANDS INDVANDREDE VOLDTÆGTSBANDER

#120DB: FEMINISTER ANGRIBER BERLIN FILMFESTIVAL FOR #METOO-HYKLERI

VOLDTÆGTER STEGET MED 252 PROCENT SIDEN VALGET

Del artiklen her: