VIDEO: VELOPLAGT BREXIT-LEDER GIVER HISTORISK SVINER TIL EUs FORMAND

Del artiklen her:

(Foto: Den altid festlige og underholdende “ølkassetaler” Nigel Farage)

Nigel Farage, der overbeviste de engelske vælgere til at forlade EU, siger sin ærlige mening om EU-kommisionens formand Jean-Claude Junckers planer om mindre magt til medlemslandene og magt til unionen og til Juncker selv.

Den tidligere leder af det succesfulde Brexit-parti UKIP (United Kingdom Independent Party) Nigel Farage er klassisk engelsk politik, når det er bedst. Med sin umiskendelige britiske accent kan Farage stille sig op på hvilken som helst ølkasse med en fadøl i hånden og holde en brandtale for sit lands frihed og selvstændighed, så selv den mest Merkel-tro føderalist må få klamme håndflader.

EU-kommisionens formand, den drukfældige Jean-Claude Juncker, har netop annonceret sine fremtidsplaner for EU. Disse indebærer lovliggørelse af migration, militarisering af EU, afstrafning af medlemslande, der ikke lystrer styret i Bruxelles og langt mere magt til Juncker selv.

Størst bifald får Farage, da han sammenligner Junckers planer med EU med det tidligere Sovjetunionen.

Se og hør en dybt forarget og bekymret Nigel Farage give sin mening om Junckers planer for europæernes fremtid på kun 2 minutter:

Del artiklen her: