DANMARKS FLYGTNINGEPOLITIK SENDER PENGE TIL ISLAMISK STAT

Del artiklen her:

Terrororganisationen Islamisk Stat tjener penge på at smugle mennesker til Europa.

Det siger lederen i Italiens sikkerhedstjeneste, Alessandro Pansa.

Islamisk Stat har i årevis udviklet deres smuglerruter. Det skyldes, at organisationen er økonomisk afhængig af smugling af olie og antikviteter.

Læs også: ASYLKRISEN ER LANGT FRA AFBLÆST

Dansk system gavner IS
Dansk flygtningepolitik hviler på den absurde præmis, at flygtninge skal hele vejen til Nordeuropa for at få hjælp.

Dette sender flygtningene på farlige rejser, og samtidigt må de efterlade deres familie i fattigdom, fordi de er nødt til at betale griske menneskesmuglere.

Nu viser det sig, at disse menneskesmuglere i mange tilfælde er Islamisk Stat selv.

Læs også: FLYGTNINGE-DEBAT: “HVORNÅR ER DER EN KOMMUNE, DER SIGER FRA OVER FOR DETTE VANVID?!”

Løkkes dobbelte støtte til Danmarks fjender
Ikke nok med, at Danmarks måde at håndtere flygtninge på tvinger mennesker til at sende penge til en organisation, der har erklæret os krig.

Det øger også Islamisk Stats motivation for at sende folk på flugt – fordi de kan tjene penge på at hjælpe dem på vej.

Det faktum, at jihadister sidder tungt på den menneskelige trafik gør det selvfølgelig også langt nemmere for dem at smugle deres egne krigere til Europa.


Hjælp NewSpeek med at hjælpe Danmark:

Engangs-donation:

25 kr. om måneden:

Del artiklen her:

4 Comments

  1. Jeg har også forstået det sådan, at IS benytter “flygtninge strømmen” til at plante egne folk her hos os, samtidig med at muhammedanerne “fører krig imod os i barnevognen” , forstået på den måde, at jo flere børn de får, jo flere jihad krigere vil de kunne opfostre. Det er, efter min mening, en farlig kurs vi er inde på.

  2. Jamen det kan man overhovedet ikke forbavses over, med den flok udulige levebrøds politikere, der sidder inde på borgen, de skal ud alle hver og en. Og lav flygtninge stop, vi aner ikke hvad der bliver slæbt med ind :O(((

  3. De største slyngler i alt dette er 5.kolonnefolkene, væmligboere og tilsvarende forbryderiske elementer, der baner vej for denne hæslige og dødbringende invasion. Disse landsvigere må hade deres børn og børnebørn af et inderligt hjerte, som man slet ikke kan fatte eller sætte sig ind i. Virkelig onde mennesker.
    For nu at holde mig til det kulturelle, så må jeg kraftigt opfordre til, at man bivåner teaterstykket Biedermann og brandstifterne: http://www.dfi.dk/faktaomfilm/film/da/72634.aspx?id=72634
    Så får man hele opskriften på sindssygen, som vi befinder os midt i.

  4. Jeg synes det værste er at muhammedanernes stammeideologi, i den grad, har fået fodfæste i vores del af verdenen. Vi kan leve med små lommer af anerledes tænkende, rockerfællesskaber, frikirke-tosser og nummorolog-syvstjerne-krystal-speltædende-heksemutter-folk, men det her er noget andet. Jeg vil ikke acceptere at Danmarks største mindretal, hader mit demokrati, min frihed til at tænke, skrive og tegne, hvad jeg vil. At de ser ned på mig fordi jeg spise det mad vi nu engang spiser i DK, at min mor, min søster, min datter og min kæreste, er “fairgame”, som ludere fordi de er lyshårede frigjorte kvinder. FUCK DET!!!….Det var en eklatant fejl at åbne dørene på vid gab for dette vanvid.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.