DF SPILLER MED MUSKLERNE: INGEN SKATTEAFTALE UDEN HJEMSENDELSER!

(Foto: Kristian Thulesen-Dahl (DF) t.v. og Lars Løkke Rasmussen (V) t.h.)
Del artiklen her:

Efter i årtier tålmodigt og disciplineret at have spillet sig selv op i toppen er dansk politik, lægger Dansk Folkeparti nu sin fulde vægt i krav om fundamentale ændringer i udlændingeområdet.

Dansk Folkeparti har ellers som princip ikke at gå til forhandlinger med ultimatummer. Partiets nye krav om en fundamental anden flygtningepolitik ligner dog umiskendeligt et sådan: Regeringen får ingen hjælp til en skattereform fra DFs 37 mandater i Folketinget, hvis ikke der skrues væsentligt op for hjemsendelser af flygtninge.

Helt fundamentalt ligger forskellen i de to parters flygtningepolitik, at Dansk Folkeparti vil hjemsende flygtninge, såsnart der er mulighed for det, mens regeringen for gud-ved-hvilken-gang vil lancere endnu en integrationsplan.

Dansk Folkepartis udlændingeordfører Martin Henriksen forklarer de to parters position:

“Der er ikke noget nyt fra Dansk Folkepartis side, for vi har altid ment det. Men det nye er, at vi siger til regeringen, at hvis vi skal hjælpe jer med jeres skattelettelser, så skal I hjælpe os med at få gennemført en omfattende hjemsendelsespolitik. Vi vurderer, at der er en åbning, og så gør vi forsøget. Vi har ikke noget principielt imod skattelettelser. Det kan da være fint nok, sålænge der også er råd til at passe på samfundets mest udsatte danskere. Men skattelettelser er bare ikke hjerteblod for Dansk Folkeparti, og det har ihvertfald ikke noget med nationens overlevelse at gøre. I den sammenhæng er diskussionen om skattelettelser fuldstændig ligegyldig. Det er udlændingepolitikken, der afgør, om kongeriget på sigt kan bestå som en samlet social og kulturel enhed. Det overskygger alt for os,” siger Martin Henriksen til NewSpeek.

Martin Henriksen giver ikke meget for Inger Støjbergs kontante udmeldinger på sociale medier. For når hun og resten af Venstre skal levere varen, så er det svært at skelne Venstre fra store dele af venstrefløjens holdning til hjemsendelser:

“Jeg ved godt, at andre politikere og partier kører en hård retorik, men i substansen, så er vi bare et parti, der står meget alene med den dagsorden.”

Martin Henriksen tror på, at Dansk Folkeparti kan få regeringen til at rykke sig. Færre flygtninge vil under alle omstændigheder betyde større økonomisk råderum for skattenedsættelser.

“Nu må vi se, om regeringen ender med at rykke sig. Gør den det, så vil det nye være, at systemerne målrettet skal arbejde henimod at flygtninge og deres familier skal vende hjem igen. Det er det nye. Kommer vi igennem med noget her, så vil det formentlig også kunne bremse tilstrømningen yderligere al den stund, at asylansøgerne vil styre udenom Danmark, fordi de ved, at de sendes hjem igen,” siger Martin Henriksen til NewSpeek.

Video: En tysker i Syrien fortæller om sikkerheden i Syrien:

Del artiklen her: