VIL EUROPA OVERLEVE AFRIKAS BEFOLKNINGSEKSPLOSION

Overcrowded trains prepare to leave for the city after Akheri Munajat, the final supplication during Biswa Ijtema in Tongi, on the outskirts of Dhaka January 26, 2014. Thousands of devotees joined the Akheri Munajat, a prayer session part of the Biswa Ijtema, the second largest congregation of Muslims after the Haj, during which they sought forgiveness and blessings for mankind on Sunday, according to local media. REUTERS/Andrew Biraj (BANGLADESH - Tags: TRANSPORT RELIGION) - RTX17V1Z
Del artiklen her:

Med hænderne fulde af islamrelaterede problemer, kan Europa få svært ved at håndtere planetens andet store problem, mener Nicolai Sennels

Kommentar af Nicolai Sennels

Jordens befolkning eksploderer i disse år. Men befolkningsvæksten er skævt fordelt. Europæerne får i gennemsnit 1,6 børn pr. kvinde – spændende fra 1,34 børn i Spanien til 1,92 i Frankrig.

I Afrika fødder kvinder i gennemsnit 4,7 børn.

Kvinder skal i gennemsnit føde mindst 2,1 børn for at en befolkningsgruppe kan opretholde befolkningstallet. For Europa går det altså alarmerende nedad, mens det for Afrika går alarmende opad. Verdensgennemsnittet er i øvrigt 2,5 børn, og Jorden nærmer sig dermed omkring 7,7 milliarder menneskelige beboere.

Der bor i skrivende stund omkring en milliard mennesker på det afrikanske kontinent. Men antallet af afrikanere vil i 2050 mere end fordobles til 2,2 milliarder mennesker. Islamiske lande som Bangladesh og Pakistan oplever også en historisk befolkningseksplosion. Konflikter om rent vand og land til græsning og afgrøder vil være endeløse. Og der vil fortsat langt fra være nok jobs og penge til uddannelse.

(artiklen fortsætter under grafikken:)

(Grafik: FNs rapport World Fertility Patterns 2015)

Imens Afrika’s og den muslimske verdens befolkningstal flyver i vejret, bliver europæerne færre og vores gennemsnitsalder stiger.

Og imens vi i Europa bliver færre og ældre, fylder nye generationer af muslimske indvandrere og efterkommere vores samfund. I Danmark – og formenligt også de fleste øvrige vesteuropæiske lande – får ikke-vestlige indvandrere 50 procent flere børn end europæerne. Muhammed er nu det mest populære drengenavn i hele England og Wales – ikke kun i kendte indvandrerbyer som Birmingham og London. I Paris’ forstæder, der praktisk talt omringer den berømte og stadigt mere uroplagede “Kærlighedens by”, har 12 ud af de 20 mest populære drengenavne mellemøstlig oprindelse. Det er ekstremt!

De vesteuropæiske myndigheder er allerede overbebyrdede af indvandrerkriminalitet, social uro i ghettoerne og terror. Og de kommende årtier vil vi være endnu færre til at håndtere endnu mere – langt mere! – af samme slags. Vil vi overhovedet have kapacitet til også at håndtere millioner af afrikanere, der – blinde af frygt for tørst og krig – søger mod nord?

Den åbenlyse løsning er kun at give ulandshjælp til lande, der formår at mindske deres befolkningstal. Og at sætte en stopper for al slags ikke-vestlig indvandring og oprette sikre områder i den 3. verden til verdens ægte flygtninge.

Men hvor er den politiske vilje? Vil Europa overleve Afrikas befolkningseksplosion?

Videoer:

Migranter angriber Ungarns grænse:

Afrikanere stormer ind i den spanske enklave Melilla (“Allahu akbar”-råb kan høres ved 00:25):

Roy Beck’s must-see miniforedrag om Migration, fattigdom om tyggegummikugler:

Læs også:

FLYGTNINGE-DEBAT: “HVORNÅR ER DER EN KOMMUNE, DER SIGER FRA OVER FOR DETTE VANVID?!”

OVERBEFOLKNING: BETAL FATTIGE I OVERBEFOLKEDE LANDE FOR AT FÅ FÆRRE BØRN

MERKEL: INGEN ØVRE GRÆNSE FOR, HVOR MANGE FLYGTNINGE EUROPA SKAL TAGE

DALAI LAMA: EUROPA ER FOR EUROPÆERE

TYSK POLITIKER: SÅDAN VIL MUSLIMER SKABE BORGERKRIG I EUROPA

GIV DANSKERNE RET TIL SELVFORSVAR MED SKYDEVÅBEN

Del artiklen her: