DEN “FEMINISTISKE” IMAM SHERIN KHANKAN ANBEFALER VOLDTÆGTSANKLAGET ISLAMIST

(Foto: Sherin Khankan t.v., Tariq Ramadan t.h.)
Del artiklen her:

Den kvindelige imam Sherin Khankan støtter voldtægtsanklaget medlem af terrororganisationen Det Muslimske Broderskab.

Den kvindelige imam Sherin Khankan har været i et politisk stormvejr, siden en række borgerlige politikere krævede, at det offentlige tilskud til Khankans projekt Exitcirklen fjernes. De tre borgerlige politikere, Martin Henriksen (DF), Marcus Knuth (V) og Naser Khader (K) har ikke tillid til, at Khankan er den rette for staten at ansætte til varetagelse af et projekt for kvinder på flugt fra religiøs forfølgelse. Meget tyder nemlig på, at Khankan selv er religiøs ekstremist. Hendes støtteerklæring til Hizb ut-Tahrir og anbefaling af hård radikal sharia underbygger de tre politikeres mistanke.

Læs også: SHERIN KHANKAN ANBEFALER ISLAMISTISKE FORTALERE FOR JIHAD OG STENING

Anbefalingen af sharia sker i et andet regi end Exitcirklen, nemlig i Kritiske Muslimer, som Khankan har stiftet sammen med hendes kollega, steningsimamen Fatih Alev. På Kritiske Muslimers hjemmeside anbefaler Khankan en række forfattere. Udover hendes egne bøger anbefaler hun også at læse tekster af islamisten Tariq Ramadan. Ramadan er højtstående medlem af Det Muslimske Broderskab.

Nu er Ramadan er netop blevet sendt på tvungen orlov efter en lang række anklager om voldtægter fra hans kvindelige studerende.

(Foto: Skærmfoto af Sherin Khankans organisation Kritiske Muslimers bog-anbefalinger. Blå cirkel: Sharia-lovsamling af steningstilhænger Laleh Bakhtiar. Rød cirkel: Bog af islamisten Tariq Ramadan, højtstående medlem af Det Muslimske Broderskab)

Det Muslimske Broderskabs motto er: “Allah er vores mål, koranen er vores grundlov, profeten er vores leder, jihad er vores vej, død for Allah er vores ønske. Allahu akbar.” En engelsk regeringsrapport konkluderer, at “Dele af det Det Muslimske Broderskab … er i strid med vores værdier og i strid med vores nationale interesser og vores nationale sikkerhed. De er parate til at bruge vold – endda terrorisme – når demokratiske metoder ikke rækker.”

En rapport, udgivet af den amerikanske kongres, citerer broderskabets ideologi: “Jihad er en pligt fra Allah, som han pålægger samtlige muslimer, og som man ikke kan unddrage sig. Allah tillægger jihad stor vigtighed, og belønner martyrer og krigere, som kæmper for ham, stort. … Jihad [betyder] at bekæmpe de vantro og involverer alle typer af indsats, nødvendige for at nedbryde islams fjenders magt. Dette indbefatter at slå dem, plyndre deres rigdom, ødelægge deres religiøse steder og smadre deres hellige idoler.”

Rapport om Det Muslimske Broderskab i Danmark på Folketingets hjemmeside her.

Video: Et af Tariq Ramadans voldtægtsofre fortæller sin historie:

Del artiklen her: