UNGARN TIL EU: JERES FLYGTNINGEPOLITIK ER “VOLDTÆGT”

Del artiklen her:

(Foto: Østeuropæisk topmøde med Israel, der støtter østeuropæernes sikkerhedspolitik, der bl.a. indebærer et nej til illegale migranter og flygtninge fra islamiske lande)

Spørgsmålet er, om EU’s flygtningepolitik bliver unionens død. Schengen er nu reelt kollapset, og de østeuropæiske landes adfærd udstiller Kommissionens magtesløshed.

EU truer nu medlemslandene med straf, hvis ikke de tager en del af de hundredtusinder af illegale migranter, unionen lukker ind på kontinentet i disse år.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen har erklæret, at “Merkel og jeg ser ens på flygtningespørgsmålet,” og der ser ikke ud til at være handlekraft at spore hos regeringen, når det gælder et opgør med FN’s 70 år gamle flygtningekonvention. Derfor kan danskerne se frem til langt flere illegale og flygtninge fra stærkt islamistiske lande. Dertil kommer de mange familiesammenføringer, som vil betyde en mangedobling af det oprindelige antal.

I Østeuropa, der under Sovjet fik mere end nok af centraliseret styret og undertrykkelse af demokrati og national selvbestemmelse, er der en anden tone. Tjekkiets premierminister siger ligeud, at landet ikke vil modtage muslimer med henvisning til den destabilisering af vesteuropæiske lande, denne form for indvandring har medført: “Når vi ser på andre europæiske landes problemer, så ønsker vi ikke muslimer i Tjekkiet,” sagde premierministeren for nyligt.

Læs også: DÅRLIGT NYT FOR EU: ISRAEL OG USA STØTTER ØSTEUROPÆISKE UDBRYDERLANDE

En meningsmåling i Polen viser, at et flertal af befolkningen hellere forlader EU og dermed vinker farvel til de enorme økonomiske summer, det fattige land modtager fra Bruxelles, end at tage imod muslimske illegale og flygtninge.

Tilbage i august hjemkaldte Ungarn sin ambassadør fra Holland. Det skete i protest over hollandsk kritik af ungarerne, som nægter at tage imod EU’s kvoteflygtninge. Tilbagekaldelse af ambassadører er et af de drastiske diplomatiske træk, et land kan tage overfor et andet land.

EUs seneste melding er, at medlemslande, der ikke tager imod flygtninge og de mange illegale migranter, vil blive straffet. Det har fået Ungarns udenrigsminister til at slå tilbage mod EU ved at kalde unionens udlændingepolitik for “voldtægt af europæisk lov og europæiske værdier”.

En stor tværeuropæisk meningsmåling viser, at kun 25 procent af unionens borgere er positive overfor EU’s udlændingepolitik.

Ingen af disse ting bliver selvfølgelig rapporteret i danske medier, der traditionelt er tilbageholdende med kritik af EU.

Læs også: SE DE NYE TAL: MUSLIMER SENDER HVERT ÅR GIGA-REGNING TIL DANSKE SKATTEYDERE

Del artiklen her: