CHOK-MÅLING: KLART FLERTAL BLANDT EU-BORGERE FOR STOP FOR MUSLIMSK INDVANDRING

Del artiklen her:

Af Nicolai Sennels

Kort før den amerikanske præsident Donald Trump indførte et midlertidigt indrejseforbud fra en række muslimske lande kendt for eksport af terrorister, og dermed udløste et større medie-hysteri, svarede et flertal af europæerne “ja” til et fuldt stop for muslimsk indvandring.

Det viser en tværeuropæisk undersøgelse udført af den engelske tænketank og forskningsinstitution Chatham House. Chatham House er ingen letvægter, når det kommer til forskning i international politik.

To gange er institutionen blevet udnævnt til at verdens mest indflydelsesrige tænketank uden for USA, og dens forskere roses højt.

Læs også: MEDIERNES HETZ MOD PRÆSIDENT TRUMP NÅR NYT LAVPUNKT

Stop for muslimsk indvandring

Chatham House har gennemført en stor tværeuropæisk undersøgelse, med over 10.000 respondenter. I 10 repræsentative lande fra syd, nord, øst og vest er befolkningen blevet spurgt om holdning til muslimsk indvandring.

Et gennemsnit på 55 procent ønsker et stop for indvandring fra muslimske lande. Kun 20 procent ønsker stadigt, at deres lande fortsat skal være åbne for muslimer. 25 procent var hverken enige eller uenige.

(Grafer fra Chatham Houses undersøgelse)

Læs også: DANSK BETJENT BAKKER OP OM SVENSK WHISTLEBLOWER: “DER ER STORT SET INGEN DANSKE NAVNE PÅ POLITIETS DØGNRAPPORTER”

Del artiklen her:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.